0546 - 853 133Mijn Etmaal

Energietechniek

Etmaal detacheert al bijna een decennium technische mensen in de infra. Zowel in uitvoerder functies binnen de infra, als werkvoorbereider infra en uitvoerder infra.

Wat doet een werkvoorbereider infra?

Als werkvoorbereider infra controleer je tekenwerk, bestekken en vraag jij offertes ter vergelijking op bij verschillende onderaannemers. In overleg met het projectteam bepaal jij welke werkmethode het beste haalbaar is voor het project. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden van kwaliteitsplannen, de planningsschema’s en diverse werkplannen. Tijdens het project coördineer je de documentatie en contractadministratie en bewaak je de documentenstroom. Tevens stel jij verschillende calculaties i.v.m. meer- en minderwerk op en stel je nacalculaties op ter controle. Wij hebben verschillende vacatures infra voor werkvoorbereiders open staan, bekijk hieronder welke!

Wat doet een uitvoerder infra?

Een uitvoerder infra heeft de leiding bij het aanleggen van bruggen en wegen. Jij bent verantwoordelijk voor het organiseren van het werk, de uitleg aan personeel en het bewaken van de planning. Vanzelfsprekend let jij op de veiligheid van zowel jezelf als de medewerkers op de bouw. Een uitvoerder infra is de uitvoerder van het project en uiteindelijk verantwoordelijk voor het eindresultaat dat beoordeeld wordt door de opdrachtgever. Er zijn verschillende mogelijkheden voor uitvoerders Infra binnen Etmaal. Zo kun je bij verschillende bedrijven aan het werk. Wij hebben verschillende vacatures infra voor uitvoerders open staan, bekijk hieronder welke!

Noodzakelijke diploma’s / vereisten

Zowel een werkvoorbereider infra als een uitvoeder infra moet beschikken over minimaal een MBO niveau 4 diploma in de technische sector. Eventueel doorstromen naar een HBO-functie valt in de meeste gevallen te overleggen door middel van doorstuderen of bijscholing. Hetzelfde geldt voor eventuele WO-functies. Om deel uit te mogen maken van grotere en complexere projecten is meer en veelal hogere scholing vereist.

Uitvoerder of werkvoorbereider worden via Etmaal?

Etmaal biedt jou de kans om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen in het vakgebied dat jij zou willen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Aan het woord

Wij werken voor

Infratechniek Energietechniek Telecom Installatietechniek
Copyright 2022 Etmaal Almelo