Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal
Voor werkgevers

Heb je een personeelsvraagstuk en is jouw organisatie actief in de energie- en/of installatietechniek? Dan helpen wij je graag om invulling te geven aan het personeelsvraagstuk binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een ervaren kracht, of juist een jonge ambitieuze schoolverlater die zich kan ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Etmaal verbindt graag de beste kandidaat aan jouw organisatie.

 

Met specialistische vakkennis in de verschillende technische branches zijn wij het verlengstuk van jouw organisatie op personeelsgebied. Met behulp van ons online en grote opgebouwde offline-netwerk weten we telkens weer talentvolle en ervaren professionals te verbinden. Altijd zoeken we naar de beste kandidaten die gedreven en gemotiveerd zijn en jouw bedrijf versterken.

De kracht van Etmaal is samen te vatten in: verbinden van kwaliteit. Wij luisteren goed naar jouw eisen en wensen. Wat de wensen ook zijn; wij zoeken de oplossing. Wij stellen alleen kandidaten aan je voor waarvan wij zelf overtuigd zijn.

Wij onderscheiden ons door onze samenwerking volledig transparant te laten verlopen. Als wij een geschikte kandidaat voor je hebben gevonden, wordt deze eerst volledig door ons gescreend. Vanuit onze expertise weten wij wat een medewerker waardevol maakt. Als wij iemand voorstellen gebeurd dit ook altijd volledig objectief met onze eerlijke bevindingen.

Een belangrijk aspect van ons vakgebied is veiligheid en wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers te allen tijde goed gekwalificeerd zijn en blijven. Door onze goede naam weten wij, in ons netwerk, wel die persoon aan ons te binden die jij zoekt! Wij zijn uiteraard NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd.


Onze dienstverlening

Detachering
Ben je op zoek naar technische specialist(en) voor jouw organisatie? Zoek je medewerkers met specifieke ervaring, opleidingen of certificeringen zonder deze medewerker vast in dienst te nemen? Dan is detachering een goede keuze. Je kunt ervoor kiezen om, in een bepaalde vooraf afgestemde periode, aan nieuwe medewerkers te wennen. Hierbij gebruikt Etmaal Technici haar netwerk om de juiste technische professionals te verbinden. Deze spreken met één van onze consultants, worden voorgesteld bij jou en er vindt een referentiecheck plaats. Zo profiteer je van de continuïteit van een vaste medewerker en tegelijkertijd van de flexibiliteit van een inhuurkracht. Je kiest zelf met welke kandidaten kennis gemaakt wordt. Als er een match is, verzorgen wij het gehele administratieve proces.

Werving & selectie
Samen werken aan de energietransitie. Een branche welke continu in beweging is en waarbij technische professionals moeilijk te vinden zijn. Zoek je nieuwe medewerkers voor jouw organisatie binnen de energie- of installatietechniek? Dit kan een uitdaging zijn! Etmaal Technici ondersteunt jouw organisatie in het verbinden van de juiste kandidaat en selecteert de technische professional die bij je past.

Interim professionals
Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijke versterking? Is er behoefte aan tijdelijke vervanging van een werknemer? Dan bieden de interim professionals van Etmaal deze optie voor jou. Wij hebben een uitgebreid netwerk van ZZP’ers om jouw organisatie tijdelijk te versterken. Hierbij kun je denken aan interimmers in alle lagen van jouw organisatie met een technisch specialisme.

Executive search
Bij Etmaal Technici begrijpen wij als géén ander dat het invullen van directie en managementfuncties, impact heeft op jouw organisatie. De mensen welke invulling en richting aan een afdeling of organisatie geven, zijn van cruciaal belang. Het positioneren, werven, selecteren en verbinden van deze professionals is bij Etmaal nooit een toevalstreffer. Onze succesvolle werkwijze, uitgebreide netwerk en discrete methode zorgt voor de juiste kandidaat op de gevraagde positie.

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Bianca Di Marzio Recruiter
Email Bianca Di Marzio 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Professionals aan het woord

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo