Etmaal Technici
Voor werkgevers

Heeft u een personeelsvraagstuk en is uw organisatie actief in de infra, energie, telecom en/of installatietechniek? Dan helpen wij u graag om invulling te geven aan uw personeelsvraagstuk. Bent u op zoek naar een ervaren kracht of juist een jonge ambitieuze schoolverlater die zich kan ontwikkelen binnen uw bedrijf? Wij zorgen voor de perfecte match.

Met specialistische vakkennis in de verschillende technische branches zijn wij het verlengstuk van uw organisatie op personeelsgebied. Met behulp van ons online en grote opgebouwde offline-netwerk weten we telkens weer talentvolle en ervaren professionals te vinden. Altijd zoeken we naar de beste kandidaten die gedreven en gemotiveerd zijn en uw bedrijf versterken.

De kracht van Etmaal is samen te vatten in 1 woord: kwaliteit. Wij luisteren goed naar uw eisen en wensen. Wat de wensen ook zijn; wij zoeken de oplossing. Wij stellen alleen kandidaten aan u voor waarvan wij zelf overtuigd zijn.

Wij onderscheiden ons door onze samenwerking volledig transparant te laten verlopen. Als wij een geschikte kandidaat voor u hebben gevonden, wordt deze eerst volledig door ons gescreend. Vanuit onze expertise weten wij wat een medewerker waardevol maakt. Als wij iemand voorstellen gebeurt dit ook altijd volledig objectief met onze eerlijke bevindingen.

Een belangrijk aspect van ons vakgebied is veiligheid en wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers te allen tijde goed gekwalificeerd zijn en blijven. Door onze goede naam weten wij in ons netwerk wel die persoon aan ons te binden die u zoekt! Wij zijn uiteraard NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd.

Onze dienstverlening

Detachering

Bent u op zoek naar technische specialist(en) voor uw organisatie? Zoekt u medewerkers met specifieke ervaring, opleidingen of certificeringen zonder deze medewerker vast in dienst te nemen? Dan is detachering een optie.

Een samenwerking met Etmaal op basis van detachering is een voordeel voor uw organisatie in de continuïteit tussen uw vaste medewerkers en flexibel personeel. U kunt ervoor kiezen om in een bepaalde, vooraf afgestemde periode aan nieuwe medewerkers te wennen. Hierbij gebruikt Etmaal Technici haar netwerk in Noord-Oost Nederland om de juiste technische professionals voor u te vinden. Deze spreken met één van onze consultants, worden voorgesteld bij u en er vindt een referentiecheck plaats. Zo profiteert u van de continuïteit van een vaste medewerker en tegelijkertijd van de flexibiliteit van een uitzendkracht. U kiest zelf met welke kandidaten kennis gemaakt wordt. Als er een match is, verzorgt Etmaal Technici het gehele administratieve proces.

Werving & selectie

Samen werken aan de energietransitie. Een branche welke continu in beweging is en waarbij technische professionals moeilijk te vinden zijn. Zoekt u nieuwe medewerkers voor uw organisatie binnen de energie-, installatie- en/of telecomtechniek? Dit kan een uitdaging zijn! Etmaal Technici ondersteunt uw organisatie in het vinden van de juiste kandidaat en selecteert de technische professional die bij u past.  

Interim professionals

Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijke versterking? Is er behoefte aan tijdelijke vervanging van een werknemer? Dan bieden de interim professionals van Etmaal deze optie voor u. Etmaal Technici heeft een uitgebreid netwerk van ZZP’ers om uw organisatie tijdelijk te versterken. Hierbij kunt u denken aan interimmers in alle lagen van uw organisatie met een technisch specialisme.

Executive search

Bij Etmaal Technici begrijpen wij als géén ander dat het invullen van directie en management functies, impact heeft op uw organisatie. De mensen welke invulling en richting aan een afdeling of organisatie geven, zijn van cruciaal belang. Het positioneren, werven en selecteren van deze professionals is bij Etmaal nooit een toevalstreffer. Onze succesvolle werkwijze, uitgebreide netwerk en discrete methode zorgt voor de juiste kandidaat op de gevraagde positie.

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Robert Huis in 't Veld Consultant
Email Robert Huis in 't Veld 0546 - 853 133

Wij zijn Etmaal. Wij zijn gespecialiseerd binnen de energie-, telecom- en installatietechniek.

Aan het woord

Wij werken voor

Infratechniek Energietechniek Telecom Installatietechniek
Copyright 2023 Etmaal Almelo