Etmaal Technici
Over Etmaal

Wie zijn wij?

Wij zijn een detacheringsbureau gespecialiseerd in de branches energie-, telecom- en installatietechniek. Wij zijn volledig op de hoogte van alle actualiteiten, de wet- en regelgeving en de certificeringen binnen deze vakgebieden.

Door ons uitgebreide netwerk kennen we de markt als geen ander. Ons speerpunt is kwaliteit; wij zoeken die speld in de hooiberg; de beste kandidaat voor onze opdrachtgever en de mooiste uitdaging voor onze (toekomstige) collega’s. Samen met jou kijken wij naar wat er bij jou als persoon past. Dit gaat volgens Etmaal verder dan de gevraagde kennis: jouw drijfveren, ambities en persoonlijke voorkeuren vinden wij erg belangrijk. 

Werken via Etmaal betekent een baan waar jij energie van krijgt, met plezier naar toe gaat en waar jij jezelf professioneel maar ook persoonlijk kunt ontwikkelen. Hier dragen wij graag aan bij met de juiste opleidingen en cursussen.

In 2009 is René Kassies begonnen en heeft hij in de loop der jaren een professioneel team om zich heen verzameld. Dit team zorgt dat onze circa 100 medewerkers een goede begeleiding krijgen en zich thuis voelen bij Etmaal.

Bij Etmaal staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn begonnen in de energietechniek. In de loop der jaren is ons netwerk en onze kennis zo gegroeid dat we onze diensten hebben kunnen uitbreiden naar de telecom- en installatietechniek. In deze vakgebieden hebben wij een zeer uitgebreid vacature aanbod. Van gekwalificeerde monteur tot uitvoerder en van engineer tot projectmanager. 

De technische arbeidsmarkt is namelijk een dynamische markt. De ontwikkelingen gaan in razend tempo en er wordt veel van medewerkers gevraagd. Gelukkig kan Etmaal je daarbij helpen. Wij investeren in jou door middel van opleidingen en om- of bijscholing. Als je in dienst komt bij Etmaal werk je voor een absolute specialist op jouw vakgebied.

Missie

Onze missie is om young talent, professionals, technici en bedrijven te laten groeien. Hoe? Door ze met elkaar te verbinden. Deze bindende factor is een passie van Etmaal: evenals de mensen en techniek.

Onze unieke en professionele dienstverlening is gericht op een diversiteit van klanten en kandidaten, welke allemaal hetzelfde doel hebben: arbeidsgeluk op maximaal niveau. De juiste drijfveren en het lef van al onze collega’s is de succesformule waar iedere betrokkene van Etmaal profijt van heeft en wat ons dagelijks steviger in de markt zet.

Visie

De Nederlandse technologische economie is toonaangevend in de wereld. Door de vraagstukken in de energietransitie, de groeiende technologische ontwikkelingen in combinatie met prestige in de arbeidsmarkt, maakt dat de complexiteit van en de behoefte aan kennis, kunde en capaciteit blijft toenemen. Door te investeren in vooroplopende scholing aan professionals, (online)digitalisering, MVO en de persoonlijke aandacht op de juiste plek, maakt dat Etmaal dé betekenisvolle oplossing is in recruitment en dat personeel klaar is voor de toekomstige technische arbeidsmarkt.

Strategie

De kern van succes binnen Etmaal wordt sinds jaar en dag bepaald door de gedrevenheid van iedere collega. Het verleggen van de focus naar een meer digitale wereld heeft geleid tot een succesvolle samenwerking met toonaangevende organisaties. Voor een gezonde jaarlijkse groei van tenminste 20% zal investeren in doorontwikkeling, kennis, kunde en middelen strak gemonitord worden. Via centralisering van de bedrijfsprocessen en het gewogen uitbesteden van expertise, wordt de kwaliteit van onze dienstverlening en de voorsprong op de concurrentie gewaarborgd.

Aan het woord

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Robert Huis in 't Veld Consultant
Email Robert Huis in 't Veld 0546 - 853 133

Wij zijn Etmaal. Wij zijn gespecialiseerd binnen de energie-, telecom- en installatietechniek.

Wij werken voor

Infratechniek Energietechniek Telecom Installatietechniek
Copyright 2023 Etmaal Almelo