0546 - 853 133Mijn Etmaal

Over Etmaal

Wie zijn wij?

Wij zijn een detacheringsbureau gespecialiseerd in de branches energie-, telecom- en installatietechniek. Wij zijn volledig op de hoogte van alle actualiteiten, de wet- en regelgeving en de certificeringen binnen deze vakgebieden.

Door ons uitgebreide netwerk kennen we de markt als geen ander. Ons speerpunt is kwaliteit; wij zoeken die speld in de hooiberg; de beste kandidaat voor onze opdrachtgever en de mooiste uitdaging voor onze (toekomstige) collega’s. Samen met jou kijken wij naar wat er bij jou als persoon past. Dit gaat volgens Etmaal verder dan de gevraagde kennis: jouw drijfveren, ambities en persoonlijke voorkeuren vinden wij erg belangrijk. 

Werken via Etmaal betekend een baan waar jij energie van krijgt, met plezier naar toe gaat en jezelf professioneel maar ook persoonlijk kan ontwikkelen. Hier dragen wij graag aan bij middels de juiste opleidingen en cursussen. 

In 2009 is René Kassies begonnen en heeft hij in de loop der jaren een professioneel team om zich heen verzameld. Dit team zorgt dat onze circa 100 medewerkers een goede begeleiding krijgen en zich thuis voelen bij Etmaal.

Bij Etmaal staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn begonnen in de energietechniek. In de loop der jaren is ons netwerk en onze kennis zo gegroeid dat we onze dienst hebben kunnen uitbreiden naar telecom- en installatietechniek. In deze vakgebieden hebben wij een zeer diverse vacature aanbod. Van gekwalificeerde monteur tot uitvoerder en van engineer tot projectmanager. 

De technische arbeidsmarkt is namelijk een dynamische markt. De ontwikkelingen gaan in een razend tempo en er wordt veel van medewerkers gevraagd. Gelukkig kan Etmaal je daarbij helpen. Wij investeren in jou door middel van opleidingen en om- of bijscholing. Als je in dienst komt bij Etmaal werk je voor een absolute specialist in jouw vakgebied.

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Joost van Dam Consultant
Email Joost van Dam 0546 - 853 1333

Wij zijn Etmaal. Wij zijn gespecialiseerd binnen de energie-, telecom- en installatietechniek.

Aan het woord

Wij werken voor

Infratechniek Energietechniek Telecom Installatietechniek
Copyright 2022 Etmaal Almelo