Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

De weg naar succes: BBL-opleidingen in de installatietechniek en (ondergrondse) infratechniek

  Welkom bij Etmaal Technici, waar we de toekomst van de technische sector omarmen en stimuleren! Vandaag duiken we dieper in de wereld van BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) opleidingen. Hierbij richten we ons specifiek op de wereld van de installatiebranche en (ondergrondse) Infratechniek. Deze dynamische vakgebieden bieden niet alleen uitdagende carrièremogelijkheden, maar ook een sterke en betrouwbare basis voor een succesvolle loopbaan met werkgarantie. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat BBL opleidingen te bieden hebben? Etmaal helpt je hier graag verder bij!

  Wat maakt BBL opleidingen zo aantrekkelijk binnen deze branches?

  Praktijkgericht leren

  Binnen de technische sector is een praktische instelling van onschatbare waarde. Met een BBL opleiding breng je direct de theorie in de praktijk. Je wordt opgeleid terwijl je werkt, waardoor je de kans krijgt om echte problemen op te lossen en waardevolle vaardigheden op te doen onder begeleiding van ervaren professionals. Veel studenten ervaren praktijkgericht leren als iets heel prettigs. De kennis die je opdoet in de praktijk, zie je terug op school. Andersom; de theoretische kennis die je op school leert, kan je vaak toepassen als je weer aan het werk bent.

  Verdieping van technische kennis

  Deze vakgerichte opleidingen bieden inzicht in systemen en processen die  de basis zijn voor de installatie- en Infratechniek. Van het leggen van leidingen tot het onderhouden van nutsvoorzieningen, je leert alle aspecten van het vakgebied. Dit zorgt ervoor dat je in je toekomstige carrière flexibel en breed inzetbaar bent. Dankzij een brede technische kennis kun je daarom snel aan het werk komen binnen de installatietechniek en infratechniek.

  Heb je vragen?
  Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
  Neem dan contact op met Joost van Dam Consultant
  Email Joost van Dam 0546 - 853 133

  Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

  Kansen voor specialisatie

  Binnen de installatiebranche en de (ondergrondse) Infratechniek zijn er verschillende specialisaties mogelijk, zoals verwarmings- en koelsystemen, sanitair, gas- en waterleidingen of bijvoorbeeld elektrotechniek. Met een BBL opleiding kan jij je richten op het gebied dat jou het meest interesseert, waardoor  je vakkennis kunt ontwikkelen en het verschil kunt maken op de arbeidsmarkt. Daarnaast kun je ook veel ervaring opdoen en voor jezelf al bepalen welke specialisaties je aanspreken en welke minder bij jou passen. Hierdoor kun jij veel gerichter op zoek gaan naar een baan nadat je jouw studie hebt afgerond.

  Salaris tijdens opleiding

  Eén van de grootste voordelen van een BBL opleiding is dat je een salaris ontvangt terwijl je leert. Dit stelt je in staat om financieel onafhankelijk te blijven en tegelijkertijd je opleiding te volgen. Je verdient geld terwijl je werkt aan je toekomst. Hoeveel je precies verdient, met een BBL opleiding, hangt van meerdere factoren af. Een inschaling wordt bijvoorbeeld gedaan op basis van je kennis, afgeronde opleidingen of werkervaring. Eén ding is in ieder geval zeker; een BBL-opleiding binnen de techniek wordt goed betaald. Daarnaast kies je voor een leerwerktraject met baangarantie.

  Baangarantie tot je pensioen

  De vraag naar gekwalificeerde technici in installatie- en infratechniek blijft groeien. Dit komt door de voortdurende ontwikkelingen in duurzame energie, digitalisering en infrastructuurprojecten. Met een BBL-opleiding kun je instappen in een bruisende en stabiele sector met veel mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Daarmee kies je dus voor een leerwerktraject met goede baangarantie. Daardoor weet je haast zeker dat je na jouw studie aan de slag kunt gaan.

  Bekijk hier onze nieuwste vacatures!

  Leerling monteur installatietechniek BBL

  • Full time
  • Mbo, Vmbo
  • Groningen
  • €2400 - €2800 per maand
  Vacature bekijken

  Aankomend uitvoerder met KIWA traject

  • Full time
  • Mbo
  • Leeuwarden
  • €2500 - €3500 per maand
  Vacature bekijken

  Leerling monteur kabels en leidingen

  • Full time
  • Mbo, Vmbo
  • Leeuwarden
  • €2400 - €2700 per maand
  Vacature bekijken

  Werkvoorbereider

  • Full time, Part time
  • Mbo
  • Leeuwarden
  • €3000 - €3500 per maand
  Vacature bekijken

  Baangarantie tot je pensioen

  De vraag naar gekwalificeerde technici in installatie- en infratechniek blijft groeien. Dit komt door de voortdurende ontwikkelingen in duurzame energie, digitalisering en infrastructuurprojecten. Met een BBL-opleiding kun je instappen in een bruisende en stabiele sector met veel mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Daarmee kies je dus voor een leerwerktraject met goede baangarantie. Daardoor weet je haast zeker dat je na jouw studie aan de slag kunt gaan.

  Unieke kansen met BBL opleidingen

  Kortom, BBL opleidingen binnen de installatie- en ondergrondse infratechniek bieden een unieke kans om een boeiende en lonende carrière op te bouwen. Bij Etmaal Technici geloven we in de kracht van praktijkgericht leren en ondersteunen we onze technici bij elke stap. Wil je meer weten over onze BBL opleidingsmogelijkheden en hoe je je kunt aanmelden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. De toekomst wacht op jou – laat ons je helpen om je doelen te bereiken!

  Als bedrijf op zoek naar nieuw personeel en wil jij ook vacatures vullen in combinatie met een BBL opleiding? Etmaal kan helpen bij het vullen van deze vacatures! Bekijk onze werkgevers pagina en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen. Daarnaast kun je ook direct contact opnemen om een afspraak in te plannen. Onder het genot van een kopje koffie praten we dan graag verder!

  Etmaal helpt graag bij het vinden van jouw volgende uitdaging!

  Heb jij een specifiek bedrijf waar je graag aan de slag zou willen gaan of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die een detacheringsbureau te bieden heeft? Neem dan contact op met Etmaal! Ben jij net klaar met je studie en denk je dat dit niet voor jou is? Dat is niet het geval! Detachering is juist ideaal voor schoolverlaters! Want werken en leren gaat prima samen. Daarnaast kan Etmaal je ook een plek aanbieden in de Etmaal academy. Daar werk jij aan je eigen ontwikkeling en combineer je werken en leren binnen de opdrachtgevers van Etmaal. Interesse? Kom bij ons langs of neem contact op!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo