Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

“Etmaal vindt internationale bug in Artificial Intelligence”

  01-04-2024: Van onze Nieuwsredactie

  Commando: 2 vingers in de lucht met een glimlach en hoppa, AI schrijft op basis van jouw gedrag een gepersonaliseerde reactie op een gecompliceerde offerte welke als animatiefilm wordt geprojecteerd in de badkamerspiegel.

  Efficiënt toch….? 

  Naast zinnige en onzinnige functionaliteiten brengt AI veel in het dagelijkse leven naar een ander level. Zo zullen bijvoorbeeld ontwikkelingen in de gezondheidszorg sneller en sneller gaan. Een boost voor de wereldgezondheid of een bijkomend probleem? Hoe zien de ontwikkelingen in bio-wapens eruit en geloven we nog in verkiezingen? Wat gebeurt er nou echt in de wereld? Wat is de invloed van AI? Is het echt het doel om in de toekomst “de mens” te vervangen?

  Zorgen

  Dagelijks vragen mensen zich af hoe zijn of haar rol er, binnen het bedrijf, over 10 jaar uitziet. Ben ik nog wel nodig? Wordt mijn functie, mijn rol vervangen door AI? En wat moet ik nú veranderen om straks niet achter de polonaise aan te lopen? Veel ontwikkelingen maken mensen onzeker en zorgen voor paniek. Terecht? Dat zal de tijd leren…

  Men kampt met wisselende gedachten m.b.t. AI toepassingen. We willen vandaag wel mee, maar vinden het morgen misschien weer lastig.

  AI ligt onder een vergrootglas, een goede zaak als je het mij vraagt. 

  Etmaal en AI

  Binnen Etmaal hebben we het afgelopen jaar veel energie gestoken in een grondig onderzoek naar AI en guess what!!! Tijdens verschillende implementatiefases van diverse AI functionaliteiten, hebben we een bug ontdekt in AI, welke keer op keer terugkomt. Zorgwekkend en niet voorzien? Hebben de bedenkers van alle vormen van AI liggen slapen?

  Moet de wereld van AI zich ernstige zorgen maken? Want hoe gaan ze dit oplossen? Vooral de vraag “waar moeten we beginnen” leeft bij hen meer dan ooit.

  Bug

  Deze bug maakt namelijk, dat we met elkaar gewoon WEL kunnen blijven doen waar we goed in zijn. Deze bug maakt dat we gelukkig GEEN afscheid hoeven te nemen van wat we leuk vinden.

  Deze bug maakt dat het gevoel van pijn, winnen, verliezen, liefde en trots gewoon kan blijven bestaan. Alle gevoelens en emoties die we hebben als mens en die we dagelijks delen met familie, vrienden en collega’s… dit verandert niet!  

  “BUG”??? AI heeft NIET de oplossing voor het vervangen van de “echte” mens.

  Dus eigenlijk hoeven we ons geen zorgen te maken en kunnen we blijven doen waar we goed in zijn! Doen wat we leuk vinden, wat ons vormt en wat ons succesvol maakt! Sterker nog, misschien kunnen we het zelfs een beetje makkelijker en nog leuker maken door AI ons een handje te laten helpen. …Oh ja daar was het in het beginsel ook voor bedoeld, toch? 😉

  “Etmaal verbindt”

  Etmaal helpt graag bij het vinden van jouw volgende uitdaging!

  Heb jij een specifiek bedrijf waar je graag aan de slag zou willen gaan of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die een detacheringsbureau te bieden heeft? Neem dan contact op met Etmaal! Ben jij net klaar met je studie en denk je dat dit niet voor jou is? Dat is niet het geval! Detachering is juist ideaal voor schoolverlaters! Want werken en leren gaat prima samen. Daarnaast kan Etmaal je ook een plek aanbieden in de Etmaal academy. Daar werk jij aan je eigen ontwikkeling en combineer je werken en leren binnen de opdrachtgevers van Etmaal. Interesse? Kom bij ons langs of neem contact op!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo