Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Een kijkje op de installatiebeurs

  Vorige week ben ik (Marsha) voor het eerst met twee collega’s naar de Installatie Vakbeurs geweest! Weer een supergave ervaring rijker. Hetgeen waar ik normaal met de kandidaten over praat, heb ik nu in het echt gezien. Denk hierbij onder andere aan warmtepompen, warmteboilers, zonnecollectoren en andere innovaties op het gebied van duurzaamheid. Natuurlijk heb ik de meeste apparatuur al wel eens gezien, maar niet de binnenkant (zie foto).

  Robots

  Wat mij ook verbaasde, was de robot hond!! Deze hond kwam uit het niets naar ons toe lopen, zonder enige hulp van een persoon. Deze hond liep de hele dag rond op de beurs. Eigenlijk best gek om te denken dat de wereld straks vol loopt met robot honden haha…

  Kennisplein

  Uiteraard hebben we niet alleen maar rondgelopen, maar zijn wij ook de gesprekken aangegaan. Zo kwamen wij een aantal opdrachtgevers tegen en heb ik gelijk kennis kunnen maken. Ook zijn we naar het kennisplein geweest en hebben we hier deelgenomen aan een lezing over energie opwekkende gevelsystemen. Ik vond het erg indrukwekkend om te zien hoe de nieuwe technieken daadwerkelijk uitgevoerd worden in het dagelijks leven. Denk hierbij aan zonnepanelen die verticaal worden toegepast aan gebouwen, zeer interessant om te zien (zie foto).

  Huis bouwen

  Samen met mijn man ben ik op dit moment een huis aan het bouwen. Veel dingen kwamen mij op de vakbeurs bekend voor, zoals de geïntegreerde zonnepanelen, warmtepomp en de waterontharders. Ik vond het erg leuk om te zien, en heb hier ook veel informatie over gekregen. Zo weet ik zelf hoe alles werkt in mijn eigen huis, erg handig natuurlijk!! 😉

  Detachering via Etmaal Technici

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jou kan brengen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Tot snel!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo