Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Eerste monteur gas water warmte

Werkzaamheden als monteur

Als Monteur gas, water en warmte werk je zelfstandig aan het voorbereiden, het leggen en verbinden van transport- en distributiesystemen voor gas, warmte en water. Naast het aanleggen van de leidingen en gasbuizen bestaan je werkzaamheden onder andere uit het opsporen en repareren van lekkages in gas en waterleidingen met de daarvoor behorende apparatuur. Als er storingen zijn kom jij in actie om deze op te lossen. Ook het aanleggen van hoofd en distributieleidingen is voor jouw niets nieuws. Vaak heb je wel een voorkeur of je bij de hoofdleiding of dienstleidingen gaat werken. Natuurlijk is dit jouw keuze!

Je komt op veel verschillende plekken, want kabels en leidingen lopen overal. Je bent vaak te vinden langs wegen, spoorlijnen, nieuwbouwwijken, stadscentra en kanalen. Meestal werk je buiten in de grond. Je moet dus niet bang zijn van een beetje regen of kou. Soms werk je op plaatsen waar verder niemand mag komen, zoals meet- en regelstations voor gas, elektriciteit en verwarming. Als monteur ken je de gevaren en risico’s van -acuut- brand- en explosiegevaar. Door je voor opleidingen weet jij wat je in deze gevaarlijke omgevingen kan verwachten en ga je de uitdaging niet uit de weg.

Noodzakelijke diploma's / vereisten

  • Een afgeronde vakopleiding in de richting van gas, water en warmte of iets in de richting van ondergronds leidingwerk, bijvoorbeeld:
    • MBO niveau 3 eerste monteur gas/water/warmte
    • MBO niveau 3 infratechniek, buizenlegger
    • MBO niveau 3 energietechniek
  • Een aantal jaar werkervaring als monteur met ondergronds leidingwerk;
  • Rijbewijs + VCA VOL (kan ook bij ons behaald worden);
  • Communicatief vaardig, hard werkend en bereid te investeren in zichzelf om zo de beste monteur te worden.

Vacatures (eerste) monteur gas water warmte

De vacatures op onze website zijn de actuele vacatures die wij open hebben staan. Indien uw gewenste vacature er niet tussen staat kunt u contact met ons opnemen om te kijken welke mogelijkheden Etmaal u kan bieden. Bekijk onze vacature monteur gas water warmte of gerelateerde vacatures op onze website en reageer eenvoudig online. Als monteur gas water en warmte aan de slag, maar geen diploma? Via de Etmaal Academy kunnen wij het werken en leren combineren en een traject voor jou uitstippelen!

Eerste monteur gas water warmte bij Etmaal?

Jij bent een belangrijke schakel voor de Nederlanders tijdens hun ochtendritueel; ze staan op ’s-ochtends en nemen een warme douche en vervolgens bakken ze een eitje voor het ontbijt. Als Monteur Gas/Water/Warmte zorg je ervoor dat mensen dit kunnen doen. Jij voorziet ze namelijk van veilig drinkwater, een gasfornuis om te kunnen koken en een warm huis.

In dienst bij Etmaal

Als monteur Gas Warmte Water in dienst bij Etmaal kom je te werken bij gerenommeerde bedrijven.

Bij Etmaal heb je een vast aanspreekpunt. Hij of zij voert tussentijdse evaluatiegesprekken met jou en daarbij bespreken jullie of je goed op je plek zit en wat je ambities zijn. Wellicht wil je doorgroeien tot gas technicus of je verdiepen in het PE lassen. Dit kan allemaal besproken en gerealiseerd worden, in overleg natuurlijk.

Techniek staat niet stil. Er wordt veel onderzoek gedaan, dus er verandert vaak iets. Daarom moet je als monteur gas water en warmte bijhouden welke nieuwe dingen er worden bedacht voor de elektrotechniek. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Lijken jou deze werkzaamheden leuk? Bekijk dan of onze vacature monteur gas water warmte wat voor jou is!

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Robert Huis in 't Veld Consultant
Email Robert Huis in 't Veld 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo