Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Uitvoerder worden?

Wanneer iemand in het werkveld de titel of functie van uitvoerder heeft, is hij of zij verantwoordelijk voor het project op de (bouw)locatie. Hierbij geeft de uitvoerder leiding en aansturing aan de teams die op deze projecten en locaties aan het werk zijn. Een uitvoerder heeft een belangrijke, maar ook verantwoordelijke rol om de projecten succes te laten verlopen en daarna ook af te ronden.

Wat doet een uitvoerder?

Een uitvoerder begeleidt en controleert of de werkzaamheden van de teams buiten worden uitgevoerd zoals vooraf is bepaald door de werkvoorbereider. De naam zegt het al, de werkvoorbereider heeft de opdracht of het project op kantoor voorbereid. De uitvoerder zorgt ervoor dat hij of zij de vertaalslag maakt tussen de werkvoorbereider en de teams op de bouwlocaties. Ook is een uitvoerder de vraagbaak voor zowel de werkvoorbereiders als de teams op locatie.

Een greep uit de werkzaamheden van een uitvoerder:

 • Het bewaken van de planning, benodigd materieel en het samenstellen van een zo efficient mogelijk team;
 • Het aanspreekpunt zijn voor zowel interne als externe stakeholders;
 • Leiding en advies geven aan het team of de ploegen op de diverse projectlocaties;
 • Het zorgen voor een acurate personeelsbezetting, hierbij komt ook de aanname van nieuw personeel in de projectteams kijken.
 • Werkoverleggen over de voortgang van één of meerdere projecten met de werkvoorbereider en projectleider;
 • Op locatie het constateren van meer of minder werk en wijzigingen in het bestek. Hierbij ook een afwijkende planning opstellen en bespreken;
 • Kwaliteitscontroles van het gerealiseerde werk als de gebruikte gereedschappen op locatie;
 • Opstellen en bijhouden van het veiligheids- en gezondheidsplan (V&G – Plan);
 • Toezien op de naleving van de veiligheidsvoorschriften, dit door veiligheidscontroles en -inspecties;
 • Het (laten) berekenen van en bestellen van materiaal en het toezien op de levering;
 • Bijhouden en controleren van de uren- en werknemersadministratie;
 • Het deelnemen of leiden van toolboxen, bouw- en aannemersvergaderingen.

In wat voor een omgeving kom ik te werken als uitvoerder?

Een functie als uitvoerder vindt je voornamelijk in de technische sectoren. Afhankelijk van het bedrijf leg je in de functie van uitvoerder verantwoording af bij de hoofduitvoerder of projectleider.

Binnen deze sectoren kan jij je ontwikkelen richting een specialisme, bijvoorbeeld: utiliteitsbouw, woningbouw, industriebouw, ondergrondse infra, groenvoorziening of grond- weg en waterbouw.

Wat is het salaris van een uitvoerder?

Een gemiddeld bruto maand salaris bij een fulltime dienstverband ligt voor een uitvoerder tussen de €3350 en €3850. Het salaris van een starter of assistent uitvoerder ligt gemiddeld rond de €2400 – €2500 bruto per maand. Wanneer jij meer werkervaring op doet en bijvoorbeeld het KIWA traject tot uitvoerder afrond kan jouw salaris oplopen tot €4650 bruto per maand. Hierbij speelt ervaring, opleiding en het takenpakket een grote rol.

Aan de slag als uitvoerder via Etmaal Technici

Etmaal Techinici is doorlopen op zoek naar een uitvoerder binnen de ondergrondse infra- en distributietechniek. Hierbij leiden wij ook mensen doorlopen op van assistent uitvoerder tot uitvoerder middels het KIWA traject. Als er op onze website geen vacature staat die bij je past kan je altijd een open sollicitatie doen of contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. Wij hebben een groot netwerk binnen de ondergrondse infra- en installatietechniek. Het merendeel van onze opdrachtgevers staat altijd open voor een vrijblijvende kennismaking met een kop koffie waardoor je via Etmaal Technici snel aan de andere kant van de tafel zit! Stuur ons daarom jouw gegevens en wij gaan voor je aan de slag.

Wel op zoek naar een nieuwe uitdaging maar niet als uitvoerder? Neem dan een kijkje bij onze andere vacatures of bel ons voor een vrijblijvend gesprek!

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Jeremy Kappert Consultant
Email Jeremy Kappert 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo