Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Uitvoerder laag- en middenspanning

De functie van een uitvoerder laag- en middenspanning

Als uitvoerder laag- en middenspanning ben je verantwoordelijk voor het sturen, inplannen, organiseren en monitoren van de ploegen die zelfstandig de aanleg, installatie en het in bedrijf stellen van elektriciteitsprojecten binnen de ondergrondse distributietechniek verzorgen. De werken in de laag-en middenspanning bestaan uit aanleg en saneringen van huisaansluitingen, aanleg en saneringen van het hoofdnet en alle bijkomende werken tbv de ondergrondse distributietechniek.

Goede communicatie onmisbaar

Goede communicatieve vaardigheden zijn voor een uitvoerder laag- en middenspanning onmisbaar. Jij hebt de dagelijkse leiding bij een project en je bent het aanspreekpunt voor collega’s; je instrueert de projectmedewerkers bij hun opgedragen taken, veiligheidsvoorschriften rondom de BEI maar je staat ook klaar voor vragen. Door jou weten de medewerkers op de werkvloer wat ze te doen staat en werken ze conform het KAM-beleid en worden de processen correct uitgevoerd. Naast deze aansturing geeft jij tijdig informatie van buiten door aan de werkvoorbereiding. Deze afdeling werkt nauw samen met je. Tijdens het hele project is het contact met de opdrachtgever belangrijk. Hij wordt door jou op de hoogte gehouden van de werken in uitvoering en het nieuw te verwachten werk.

Resultaatgericht

Je bent verantwoordelijk voor een goede begeleiding en afronding van projecten op het gebied van midden- en laagspanningsnetten . Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens planning lopen en dat de werkvoorbereiding goed is geregeld. Tijdens de uitvoering van het project houd je zicht op een correcte manier van werken door de ploegen buiten. De oplevering en het resultaat van het werken wordt aangedragen bij de opdrachtgever, vaak de netbeheerder. Tijdens het hele proces wordt door jou de kwaliteit gewaarborgd. Ook neemt een uitvoerder laag- en middenspanning deel aan verschillende vergaderingen intern met de werkvoorbereiding en projectleiding, maar ook extern met onderaannemers en netbeheerders, om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Noodzakelijke diploma's / vereisten

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door werkervaring of opleiding;
  • Ervaring met midden- en laagspanning in de energiedistributienetwerken;
  • De juiste certificeren om uitvoering te mogen uitvoeren bijvoorbeeld KIWA uitvoerder ondergrondse infratechniek energiekabels;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Leidinggevende capaciteiten, kostenbewust, resultaatgericht, flexibel, commercieel inzicht;
  • Goede contactuele eigenschappen en teamgericht;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Vacatures uitvoerder laag- en middenspanning

De vacatures zijn de actuele vacatures die wij open hebben staan. Indien uw gewenste vacature er niet tussen staat kunt u contact met ons opnemen om te kijken welke mogelijkheden Etmaal u kan bieden. Bekijk onze vacature uitvoerder laag- en middenspanning of gerelateerde vacatures op onze website. Weet je niet goed welke vacature je aanspreekt? Bekijk dan al onze vacatures of neem contact met ons op voor een gesprek. Dan kunnen we samen bepalen waar jouw interesses liggen en in welke functie deze het beste naar voren komen.

Wat wordt van je gevraagd?

Heb jij leidinggevende capaciteiten en een berg ervaring in de laag- en middenspanning door jouw huidige baan als AVP monteur LS en/of MS? Ken jij alle mogelijkheden van de Nederlandse energienetwerken? Dan is misschien een functie als uitvoerder laag- en middenspanning wat voor jou! Als uitvoerder heb je de spilfunctie in een project; jij probeert een optimaal rendement uit het personeel en materieel te behalen om een project en/ of werk succesvol te laten slagen. Daarnaast stuur jij de monteurs in het veld aan zodat alles rondom de laag- en middenspannings projecten soepel verlopen. Als uitvoerder laag- en middenspanning van Etmaal coördineer je praktische alle aspecten van de uitvoering, gericht op ondergrondse infra met betrekking tot laag- en middenspanning. Onze uitvoerders van laag- en middenspanning zijn verantwoordelijk voor verschillende taken zoals de planning, werkvoorbereiding, uitvoering, het oplevering en de resultaten van het werk voor opdrachtgevers.

Etmaal

Als uitvoerder laag- en middenspanning in dienst bij Etmaal kom je te werken bij gerenommeerde bedrijven. Bij Etmaal heb je een vast aanspreekpunt en werk je met onze Flexwrapp voor jouw urenregistratie. Hij of zij voert tussentijdse evaluatiegesprekken met jou en daarbij bespreken jullie of je goed op je plek zit en wat je ambities zijn. Techniek staat niet stil. Er wordt veel onderzoek gedaan, dus er verandert vaak iets. Daarom moet je als uitvoerder laag- en middenspanning bijhouden welke nieuwe dingen er worden bedacht. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Ben jij de schakel waar wij naar opzoek zijn? Neem dan snel contact met ons op!

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Joost van Dam Consultant
Email Joost van Dam 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo