Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

werkvoorbereider infra

Werkvoorbereider ondergrondse infra worden?

Etmaal detacheert al bijna een decennium technische mensen in de ondergrondse infra. In verschillende functies; monteurs BEI / VIAG, werkvoorbereiders, engineers, werkverantwoordelijken en (assistent) uitvoerders.

Wat doet een werkvoorbereider ondergrondse infra?

Als werkvoorbereider ben jij de spin in het web en een belangrijke speler binnen verschillende projecten. Een werkvoorbereider zorgt ervoor dat de uitvoerders met hun monteurs tijdig kunnen beginnen aan de werkzaamheden buiten. De werkvoorbereider zorgt er ook voor dat de juiste tekeningen en materialen per project verstrekt worden. Nauw samenwerken met de monteurs en uitvoerders is een must om de planning te bewaken.

De werkvoorbereider stelt tekeningen op, schrijft bestekken en maakt berekeningen van de benodigde uren en materialen, zodat een begroting kan worden opgesteld. Verder maakt hij onder andere risicoanalyses, beoordeelt hij offertes, signaleert hij eventuele besparingsmogelijkheden of manieren om de kostprijs te drukken en zorgt hij voor een correcte nacalculatie. In zijn taak als planner zorgt de werkvoorbereider ervoor dat in samenwerking met het projectteam dat de werkplannen worden uitgevoerd en binnen de gestelde tijdslijnen gehaald worden. Tijdens het project coördineert de werkvoorbereider de documentatie en contractadministratie en zorgt hij voor de juiste en volledige inhoud van de werkmappen voor de monteurs. In een aantal gevallen is een werkvoorbereider ook een technisch tekenaar en levert hij gedetailleerde technische tekeningen van installaties of producten, meestal met behulp van CAD-systemen. Hij voorziet de tekeningen van maten, verwijzingen en bijschriften.

Opleidingsmogelijkheden

Wil jij werken aan de meest uiteenlopende projecten of lijkt jou het geweldig om als werkvoorbereider ondergrondse infra aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en neem contact op!

Heb jij de juiste papieren maar heb je nog wat bijscholing nodig? Of ben jij geïnteresseerd in een baan als werkvoorbereider ondergrondse infra, maar heb je in het geheel niet de juiste papieren? Wij bij Etmaal willen altijd samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Wellicht zien wij voor jou kansen om jouw droom waar te maken!

Noodzakelijke diploma's / vereisten

Als werkvoorbereider beschik je over minimaal een MBO niveau 4 diploma met een achtergrond in de technische sector met kennis van kabels en leidingen. Voor de functie van werkvoorbereider beschik je over relevante vakkennis (bijvoorbeeld opgedaan als monteur) en ervaring met tekenprogramma’s als bijvoorbeeld Autocad. Bij geschiktheid hoort doorstromen naar een HBO-functie door middel van scholing tot de mogelijkheden.

Junior werkvoorbereider bij Etmaal?

De drie meest voorkomende vacatures bij Etmaal zijn werkvoorbereider elektrotechniek, installatietechniek en infra. Voor deze functies zijn we continue op zoek naar gespecialiseerd en goed personeel voor onze opdrachtgevers. Heb jij interesse om via Etmaal te werken als werkvoorbereider elektrotechniek, installatietechnieken of infra? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!

Veel voorkomende vacatures bij Etmaal:

  • (Junior) Werkvoorbereider Infra
Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Robert Huis in 't Veld Consultant
Email Robert Huis in 't Veld 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo