Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Wat is het verschil tussen detachering en werving en selectie?

  Detachering en werving en selectie wordt vaak met elkaar vergeleken. Toch is er een duidelijk verschil. Wat is het verschil tussen detachering en werving en selectie? Dit leggen wij je hieronder uit. Misschien helpt dit jou ook bij de keuze voor een detacheringsbureau of om aan de slag te gaan bij een opdrachtgever via werving en selectie.

  Wat is detachering?

  Allereerst, wat is detachering? Bij detachering word je bemiddeld bij een opdrachtgever voor een lange termijn. Ook kun je tijdens de detachering opleidingen of trainingen volgen die meestal door het detacheringsbureau worden betaald. Dus wat is detachering? Het is niets anders dan via een detacheringsbureau aan het werk gaan bij een opdrachtgever. Daarbij is het mogelijk dat je een contract aangeboden krijgt of uiteindelijk bij de opdrachtgever in dienst treedt. Benieuwd naar de voor- en nadelen van detachering? Lees dan onze andere blog op de website! Daar leggen wij de voor- en nadelen uit van detachering. Wil je graag meer  weten? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs!

  Heb je vragen?
  Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
  Neem dan contact op met Rob Sleebos Consultant
  Email Rob Sleebos 0546 - 853 133

  Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

  Wat is een detacheringsbureau?

  Etmaal is een detacheringsbureau. Etmaal heeft recruiters in dienst die kandidaten werven om vacatures in te vullen bij opdrachtgevers . Deze vacatures zijn gemiddeld vaak voor een jaar. Er wordt vooraf een duidelijk aantal uren afgesproken tussen het detacheringsbureau en de opdrachtgevers. Dit houdt in dat de kandidaat een bepaald aantal uren werkzaam is bij de opdrachtgevers en gedetacheerd wordt vanuit Etmaal. In deze periode is Etmaal de formele werkgever en zijn wij ook de partij die jouw salaris betaald. Als het afgesproken aantal uren is gewerkt kan de kandidaat in dienst treden bij de opdrachtgever. Hij/zij komt  daar dan rechtstreeks in dienst.

  Wat is werving en selectie

  Bij werving en selectie worden bedrijven geholpen bij het vinden van geschikte kandidaten. De kandidaten komen dan niet in dienst bij het detacheringsbureau maar rechtsreeks bij de opdrachtgever. Voor de werving en selectie betaalt de opdrachtgever een werving en selectie fee aan het detacheringsbureau. Deze fee is voor het zoeken en vinden en voor het bemiddelen van deze kandidaat. Etmaal gaat op zoek naar een geschikte kandidaat voor de opdrachtgever. Wanneer een geschikte kandidaat is gevonden, wordt deze doorgestuurd naar de opdrachtgever en volgen er sollicitatiegesprekken. Word jij uiteindelijk aangenomen door de opdrachtgever? Dan ontvangt Etmaal de werving en selectie fee.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Nu je het verschil tussen detachering en werving en selectie weet is het tijd voor de volgende stap. Ben jij op zoek naar een baan of heeft jou bedrijf openstaande vacatures die gevuld moeten worden? Etmaal helpt hier graag bij! Neem contact met ons op en maak een afspraak of kom eens bij ons langs. Wij gaan graag het gesprek met je aan en helpen jou graag aan een nieuwe baan of gaan voor jou op zoek naar de geschikte kandidaten voor de openstaande vacatures.

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo