Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

De voor en nadelen van detachering

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is werken voor een detacheringsbureau eigenlijk? En welke voordelen en nadelen brengt detachering het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Werken bij een detacheringsbureau wat is dat? Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Werken via een detacheringsbureau zoals Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staan. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega! Hieronder meer over de voor en nadelen van detachering.

  De voordelen van detachering

  Werken via een detacheringsbureau brengt verschillende voordelen met zich mee, waarvan wij er een aantal voor jou op een rijtje hebben gezet. De voordelen van detachering worden kort uitgelegd. Maar wil jij graag meer weten of eens in gesprek gaan? Neem dan contact met ons op!

  Vast contactpersoon

  Een groot voordeel bij detachering is dat je een vast contactpersoon hebt waar je met al je vragen terecht kan. Wij geloven dat persoonlijk contact het verschil kan maken tussen een baan en een droombaan, daarom houden wij nauw contact met onze collega’s.

  Groot netwerk van bedrijven

  Detacheringsbureaus onderhouden dagelijks nauw contact met verschillende bedrijven om zo op de hoogte te blijven van vacatures en mogelijkheden. De afgelopen jaren hebben wij ons netwerk flink uitgebreid, zodat jij daar gebruik van kan maken! Werken bij een detacheringsbureau biedt daarom ook diverse mogelijkheden om bij verschillende bedrijven binnen te komen.

  Ervaring bij verschillende bedrijven

  Detachering is een goede mogelijkheid om bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en werkervaring op te doen. Hierdoor blijf je bezig met je persoonlijke ontwikkeling en houd je jezelf aantrekkelijk voor werkgevers. Werk je liever bij één bedrijf? Ook dat kan via Etmaal Technici! Werken voor een detacheringsbureau biedt diverse mogelijkheden waar jij gebruik van kan maken!

  Meer zekerheid

  Werken via een uitzendbureau en werken via een detacheringsbureau lijkt misschien wel veel op elkaar, maar toch zijn er een aantal zekerheden die je als gedetacheerde hebt. Over het algemeen ga je via detachering een contract aan voor een bepaalde periode tot onbepaalde tijd en heb je een opzegtermijn. Ook bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op. Meer weten over het werken via detachering? Kom eens langs voor een gesprek!

  De nadelen van detachering

  Werken via detachering brengt natuurlijk ook wat nadelen met zich mee waarvan wij er een paar voor jou op een rijtje hebben gezet. Nadelen van detachering zal je tegenover de voordelen moeten zetten. Daarna moet je voor jezelf een overweging maken of werken bij een detacheringsbureau jou iets lijkt. Interesse of eens op gesprek? Neem contact op of kom bij ons langs!

  Verschillende werklocaties

  Als je opdracht tijdens je contract komt te vervallen dan doet het detacheringsbureau er alles aan om jou zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Hierdoor kan het voorkomen dat je opdrachten moet aannemen die verder van huis liggen. Dit gebeurt altijd in overleg. Het nadeel van detachering kan dus zijn dat je verder van huis komt te werken dan dat je eigenlijk voor ogen had.

  Twee keer vakantie aanvragen

  Werken via een detacheringsbureau betekent dat je een vast contactpersoon hebt bij het detacheringsbureau, maar krijg je ook te maken met je leidinggevende van de opdrachtgever. Als je een dag vrij wil zijn of vakantie wil aanvragen zal je dit zowel bij je leidinggevende als het detacheringsbureau moeten doen. Hierdoor zijn beide partijen op de hoogte van jouw vakantie. Echter is het wel een nadeel van detachering, aangezien je twee keer je vakantie moet aanvragen en goedgekeurd moet hebben.

  Detachering via Etmaal Technici

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jou kan brengen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Tot snel!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo