Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

technische detachering

Technische detachering voor werkgevers

Bent u op zoek naar flexibel, betrouwbaar maar vooral gekwalificeerd technisch personeel? In de huidige arbeidsmarkt zijn goed opgeleide technici moeilijk te vinden. Wij weten dat als geen ander. Wel hebben wij een enorm groot netwerk opgebouwd en kennen de arbeidsmarkt door en door. Als u een bepaalde professional zoekt, dan doen wij er alles aan om de geschikte kandidaat voor u te vinden. Etmaal is, als technisch detacheringsbureau, de specialist in technische detachering.

Bij technische detachering huur je als bedrijf (opdrachtgever) technisch personeel in via een technisch detacheringsbureau. Dit houdt in dat het personeel in dienst is van het detacheringsbureau en niet op de loonlijst staat bij het bedrijf zelf. Technische detachering gebeurt meestal op basis van een langdurige periode, zoals bijvoorbeeld een jaar of zelfs onbepaald tijd. Het is ook mogelijk om dit op projectbasis te doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om dit te doen bij (tijdelijke) vervanging van een ziekte of zwangerschapsverlof.

Werken voor een technisch detacheringsbureau

Als je voor een technisch detacheringsbureau werkt, voer je projecten uit bij 1 of bij diverse opdrachtgevers van het detacheringsbureau techniek. Als medewerker ben je niet in dienst van de plek waar je uiteindelijk te werk wordt gesteld, maar ben je in dienst van het detacheringsbureau: de opdrachtnemer. In de praktijk betekent dit dat je werkinstructies ontvangt bij de opdrachtgever, maar dat het technisch detacheringsbureau je loon betaalt. Wil jij meer weten over werken bij Etmaal? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!

Benieuwd naar welke voor- en nadelen detachering hebben? Lees dan ons blog waar de voor- en nadelen van detachering omschreven worden! Etmaal is gespecialiseerd in technische detachering voor professionals in werktuigbouw, installatietechniek, energietechniek en infra. Klik op de knop hieronder om onze vacatures te bekijken, misschien zit jouw volgende baan hier wel tussen!

Detachering techniek: wat is detachering?

Detacheren is een flexibele manier om uw personeelstekort op te lossen. Bij Etmaal kan jouw bedrijf tijdelijk werknemers inhuren om pieken of personeelstekort op bepaalde projecten op te vangen. Indien de werknemer bij uw bedrijf past, dan is het mogelijk om deze na een periode van minimaal één jaar over te nemen. Onze werving en selectie procedure zorgt ervoor dat wij beschikken over gekwalificeerd technisch personeel dat ingezet kan worden voor jouw bedrijf. Dit tarief is afhankelijk van de diploma’s, werkervaring en arbeidsschaarste die er is.

Detacheringsbureau techniek en ontwikkeling personeel

Etmaal verzorgt niet alleen de plaatsing van kandidaten bij opdrachtgevers, maar we zorgen ook voor de ontwikkeling van ons personeel. Wil je nog beter worden in je vak? Als detacheringsbureau techniek helpt Etmaal de medewerker zich verder te ontwikkelen. Dit kan door online trainingen te volgen en door certificaten te behalen. Door bij- en omscholing wordt en blijft onze medewerker die gekwalificeerde professional. Daarnaast is het bij Etmaal ook mogelijk om een combinatie werken en leren aan te gaan. Zo kun jij na jouw studie blijven leren, maar tegelijkertijd ook aan het werk gaan!

Technisch specialist bij Etmaal?

Etmaal biedt jou de kans om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen in het vakgebied dat jij zou willen! Heb je niet de nodige diploma’s maar ben je toch benieuwd of de technische sector iets voor jou is? Of ben jij klaar met school en weet jij niet wat je wilt? Wellicht kunnen wij wat voor jou beteken? Etmaal is een mooie plek voor schoolverlaters om diverse ondernemingen van binnenuit te bekijken en ervaring op te doen in de technische branche! Neem contact met ons op! Wie weet ben jij straks onze nieuwe topper in wording en kom jij te werken bij diverse aantrekkelijke organisaties!

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Marsha Kikkert - Borkent Recruiter
Email Marsha Kikkert - Borkent 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo