Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Werkplezier; de geheime kracht voor groei en geluk

  Werkplezier, een term die we intussen vast allemaal kennen, maar begrijpen we echt hoe het kan leiden naar persoonlijk én professioneel succes? Etmaal deelt haar kijk op werkplezier en we onthullen  waarom het de geheime kracht is voor groei en geluk. Benieuwd hoe jij jouw werkplezier kunt vergroten? Lees snel verder.

  Bij Etmaal begrijpen we dat werkplezier een cruciale rol speelt bij het bevorderen van groei en geluk, zowel op individueel als organisatieniveau. Dus, stel jezelf af en toe eens de vraag; ben je blij met wat je doet? En neem ook even de tijd om daarover na te denken. We spenderen namelijk een groot deel van ons leven aan werk, daarom mogen we hier best kritisch naar kijken.

  Ik hoor je denken; waar kan een hoog werkplezier toe leiden dan? Nou, hierbij een opsomming:

  • Verhoogde productiviteit;
  • Betere samenwerking;
  • Minder stress;
  • Persoonlijke ontwikkeling.

  Je hoort vaak over werkplezier in vacatures en persoonshandboeken. Ook besteden werkgevers hier steeds vaker aandacht aan. Er wordt bijvoorbeeld meer gekeken naar een goede werk-privébalans en erkenning gegeven voor de inzet bij je werkzaamheden. Het is mooi om te zien dat werkgevers steeds meer doen voor het geluk van hun medewerkers. Maar onthoud, je hebt zelf ook invloed op je werkplezier.

  Denk bijvoorbeeld aan:

  • Genoeg uitdaging in je werkzaamheden;
  • De band met je collega’s;
  • Je sterke kanten inzetten;
  • Duidelijk communiceren en waardering tonen.

  Waarom is werkplezier belangrijk? Werkplezier komt voort uit energie halen uit je werk, samenwerken met collega’s en de dagelijkse gang van zaken. Bij Etmaal zeggen we: vermijd de energievreters en focus je op waar jij energie van krijgt! En als je wat tips wilt om je werkplezier te vergroten, check dan ons vorige blog.

  Investeren in werkplezier is niet alleen goed voor jou, maar het maakt ook de hele werkomgeving positiever en productiever. Het is de sleutel tot succes, zowel persoonlijk als professioneel.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo