Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Werkend leren in de techniek

  Werken in de techniek, maar geen diploma?

  Wil je werken in de techniek, maar ben je (nog) niet in het bezit van een diploma? Geen probleem, wij hebben verschillende vacatures open staan waarbij je werkend kunt leren.

  BBL-opleiding

  Een opleiding waarbij je voor de combinatie van werken en leren kiest wordt ook wel een BBL-opleiding genoemd. Je bepaalt je eigen tempo tijdens deze opleiding. Vaak kun je het hele traject in 1 tot 1,5 jaar afronden. In deze opleiding draait het om 'het doen', in de praktijk. Om de praktijkopdrachten goed uit te kunnen voeren heb je kennis nodig, deze kennis verkrijg je tijdens de theorievakken op school. Vaak ga je hiervoor één dag per week naar school en vier dagen per week naar ‘buiten’.

  Veel gekozen opleidingen

  • (eerste) Monteur infratechniek Laagspanning
  • (eerste) Monteur infratechniek Middenspanning

  Na de opleiding kun je aan de slag als monteur en zou je kunnen doorgroeien naar de functie van voorman.

  Wat doen wij?

  • We helpen je bij het kiezen van de juiste opleiding;
  • We zorgen voor een goed salaris en betalen jouw opleiding;
  • We zorgen voor persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding;
  • We zorgen voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • We zorgen voor een leerwerkplek bij een erkend leerbedrijf;
  • We regelen kleding, beschermingsmiddelen en gereedschap;
  • We verzorgen de verplichte cursussen en veiligheidscertificaten.

  Openstaande vacatures

  Spreekt jou het leer-werktraject aan? Wij vertellen je er graag meer over! Neem eenvoudig contact met ons op of bekijk onze leerling vacatures. Deze vacatures zijn een mooie springplank voor jouw carrière. Jij leert veel, maar kan dit ook direct toepassen in de praktijk.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo