Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Waarom detachering ideaal is voor schoolverlaters

Ben jij een schoolverlater en betreed je binnenkort de arbeidsmarkt?

Heb je wel eens gedacht om eerst via detachering aan het werk te gaan? Ontdek de voordelen van detachering!

Als je net klaar bent met school, dan weet je misschien nog niet helemaal precies wat je wilt. Wat zijn leuke bedrijven om voor te werken en wat past bij mij? Een detacheringsbureau kent de markt, bedrijven en vacatures en kan je helpen zoeken naar een baan die bij jou past. Je kan ervoor kiezen om je kennis te verbreden, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te gaan specialiseren. Als starter op de arbeidsmarkt maak je je hoe dan ook aantrekkelijk met alle ervaring in de verschillende bedrijven. Veel vacatures vragen namelijk naar werkervaring en die heb je dan al mooi op zak.

Een kijkje in de keuken van meerdere bedrijven

Starters zijn aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt, want zonder de jarenlange werkervaring ben je nog jong, kneedbaar en niet vastgeroest. Ook beschik je over veel nieuwe actuele kennis, doordat je net van school komt en deze kennis kun je meegeven aan je collega’s. Misschien dat jij zelfs je ervaren collega’s wat kan bijleren. Jij hebt kennis van de nieuwste theorie, je collega’s hebben bergen praktijkkennis, samen kunnen jullie een ijzersterk team vormen. Wil je nog verder leren, maar al wel aan het werk? Bekijk dan onze Etmaal Academy! Daar kunnen we werken en leren combineren. Op deze manier doe je al lerend ervaring op in de gewenste branche!

Focus op groei

Gemak, uitdaging en afwisseling zijn de keywords van detacheren. Daarnaast zorgt het detacheringsbureau voor zekerheid en hoef je je niet vast te pinnen aan één baan. Je contactpersoon neemt je veel werk en zorgen uithanden, hierdoor kan jij je focussen op jouw persoonlijke groei en carrière. Tevens biedt een detacheringsbureau je kansen om verder te komen, denk aan cursussen om door te groeien binnen een bedrijf.

Ben je (bijna) klaar met school en ben je op zoek naar een functie in de branches infra, energie, telecom en installatietechniek? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Wil je graag meer weten over detachering via Etmaal?

Etmaal biedt jou de kans om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen in het vakgebied dat jij zou willen! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het tekenen, calculeren en bijsturen van de financiën. Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem contact met ons op!
Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Joost van Dam Consultant
Email Joost van Dam 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo