Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Misvattingen over detacheerders

  Veel technici zijn gekleurd door detacheerders, recruiters of intercedenten door een slechte ervaring.
  Dit is jammer, omdat bij veel detacheerders, waaronder bij Etmaal het proces anders verloopt dan hoe veel mensen zich het voorstellen.

  Persoonlijk

  Een misvatting over een detacheerder is onder andere dat het contact onpersoonlijk is. Wij concentreren ons op jou, jouw wensen, vaardigheden en kennis. We hebben korte lijntjes, een klein team op kantoor, wij ondersteunen het collegiale gevoel en hebben nauwcontact met jou en de opdrachtgever. Binnen onze organisatie heb je één contactpersoon die het werk en de zorgen uit handen neemt. Wij willen dat jij een baan hebt waarbij je gelukkig bent. Hier hebben wij namelijk allebei het meeste profijt van. Zo plaatsen wij je niet zomaar overal, maar geven we je opties waarbij je uiteindelijk zelf de keuze maakt. Het gaat uiteindelijk wel om jouw carrière.

  Zekerheid

  Als je bij een detacheerder werkt heb je de zekerheid van een contract, de voordelen van werken op projectbasis en baangarantie, ook in mindere tijden. Je salaris is passend bij jou & je functie en je krijgt het altijd op tijd binnen. Sommige mensen denken dat de reistijd enorm lang is bij een detacheerder, maar ook dit klopt niet. Wij kijken altijd naar werkzaamheden/projecten bij jou in de buurt om de reisafstand zo kort mogelijk te houden. Dat is het fijnst voor iedereen toch?

  Doorgroeien

  Persoonlijke ontwikkeling en opleidingskansen worden door ons gestimuleerd. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of heb je zojuist je opleiding afgerond en wil je snel ervaring op doen? Je kan ervoor kiezen om regelmatig nieuwe afwisselende projecten aan te gaan, waardoor je sneller ervaring op doet dan ieder ander. Wij van Etmaal zijn specialist in het vinden van de meest geschikte functie voor jou. Door ons grote netwerk kunnen wij jou veel en goede kansen bieden in de arbeidsmarkt. We hebben een divers aanbod aan vacatures in de branches infra, energie en installatietechniek.

  Etmaal DNA

  Gedreven en gemotiveerd
  Alle medewerkers, zowel op kantoor als buiten zijn erg gemotiveerd om het beste werk te leveren. We houden van een uitdaging en pakken dit met beide handen aan.

  Informeel en plezier
  We nemen een formele en wanneer het kan ook een informele houding aan. We vinden sfeer belangrijk tijdens de werkzaamheden, hebben plezier in wat we doen en proberen dit ook over te brengen naar anderen.

  Professionaliteit en vakmanschap
  Met 10 jaar ervaring in de branches: ondergrondse infra & energietechniek en installatietechniek mogen wij ons professionals noemen. Vakmanschap is wat wij leveren.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houd in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo