Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

MEER WERKPLEZIER = MEER SUCCES

  Werkplezier. Een veelgebruikte term tegenwoordig. Maar wat is dat nou precies? En is dat niet voor iedereen verschillend? Hoe kijk jij aan tegen werkplezier en zorgt het daadwerkelijk voor meer succes? Etmaal vertelt:

   

  Om je eigen ontwikkeling – en die van het bedrijf/organisatie waar jij voor werkt – continu te laten groeien is werkplezier van essentieel belang. Bij Etmaal stellen we dan ook vaak de vraag: Ben jij gelukkig met je huidige werkzaamheden of functie? Neem zo af en toe de tijd om hierover na te denken. Werken doen we immers het merendeel van ons leven, daarom mogen we hier ook best kritisch over zijn.

  Zoals eerder benoemd wordt komt de term werkplezier vaak terug. In vacatureteksten en persoonshandboeken. Een punt waar werkgevers tegenwoordig veel aandacht aan besteden. Gelukkig wordt er steeds meer gekeken naar een goede werk-privé balans en krijgen medewerkers de tijd en ruimte om dit in te regelen. Een ander belangrijk punt is een stukje erkenning in beloning en waardering voor de gedane arbeid.

  Het is fijn om te zien dat steeds meer werkgevers zich inzetten om het werkgeluk van de medewerkers. Echter, is het ook belangrijk dat wanneer je in een team werkt je jezelf ervan bewust bent dat het een match is met de collega’s en dat je een deel van je werkplezier ook zelf in de hand hebt.

  Maar waarom? Omdat werkplezier een gevolg is van energie krijgen van je werkzaamheden, collega’s en dagelijkse gang van zaken. Uiteraard snappen wij ook dat dit niet dagelijks zo kan zijn en iedereen soms dingen doet die minder leuk zijn, maar een periode moet het zeker de overhand hebben qua werkplezier. Ook zijn we bij Etmaal er heilig van overtuigd om energievreters te vermijden of te negeren en bezig te zijn met wat JOU energie geeft!

  Daarnaast hebben wij in een vorig blog nog wat nuttige tips om jouw werkplezier te vergroten.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo