Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Wil je investeren in jouw loopbaan?

  De ontwikkelingen in de markt gaan in een razendsnel tempo en er wordt best veel van je gevraagd. Wat moet je doen om deze ontwikkelingen bij te benen? Wij helpen je hierbij door in je te investeren door middel van opleidingen, cursussen en trainingen. Dit doen we op persoonlijk- en zakelijk niveau.

  Persoonlijke ontwikkeling

  Wat zijn je competenties? Benut jij deze competenties optimaal? Het is belangrijk dat je een balans hebt in je vaardigheden. Over het algemeen zijn verschillende vaardigheden beter ontwikkeld dan de andere, dit betekent niet dat je de minder ontwikkelde vaardigheden zomaar links kan laten liggen. Blijven leren zodat je een balans creëert in je vaardigheden, dat is de sleutel tot succes.

  Wij willen je de ruimte geven om te ontwikkelen en ook te blijven ontwikkelen. Ben je toe aan een volgende stap? Samen kijken we wat er nodig is om jou naar het gewenste niveau te brengen en je ambities waar te maken.

  Op persoonlijk vlak ontwikkelen wordt ook wel soft skills genoemd. Welke soft skills zou jij willen verbeteren? Een greep uit de mogelijkheden:
  - Adviesvaardigheden;
  - Effectief communiceren;
  - Integraal samenwerken.

  Werkend leren

  Ben je al klaar met je studie, maar ben je geïnteresseerd in een traject waarin je werken en leren kan combineren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben samenwerkingsverbanden met toonaangevende organisaties voor zowel mbo als hbo-functies.

  Via verschillende organisaties kunnen er opleidingen worden gevolgd. Samen met deze organisaties bieden we jou de juiste begeleiding. Het aanbod is breed, zo kan je o.a. opgeleid worden tot:
  - Uitvoerder;
  - Werkvoorbereider;
  - Gespecialiseerd monteur binnen Gas of Elektra.

  Op maat gemaakt

  De cursussen en opleidingstrajecten zijn op maat gemaakt. Daar wordt mee bedoeld dat wij samen met jou gaan kijken naar hetgeen wat het beste bij jou past. Op welk vlak zou je meer kennis willen hebben of op welk vlak kom je juist net iets kennis te kort? Wij helpen je je keuze te maken welk traject het beste bij je past.

  Voordelen:

  - Je gaat een persoonlijk traject in, waarbij alle aandacht op jou gericht is.
  - Het traject is volledig toegespitst op jou en op maat gemaakt voor jou.
  - Je kan groeien in het bedrijfsveld en in de tussentijd werkervaring blijven op doen.

  Wil jij jezelf uitdagen door een sprong in het diepe te nemen? Laat het ons weten, wij denken graag mee over jouw toekomst, mogelijkheden en creëren het carrièrepad dat jij wilt bewandelen.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houd in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo