Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Welk type collega ben jij?

  Je herkent het vast wel van je ouders en misschien dat je het zelf ook wel zegt: ieder mens is anders. Dat is een wijs gegeven die je vaak al op jonge leeftijd te horen krijgt, maar waarbij je – soms als je naar school gaat – maar vaak pas als je aan het werk gaat, erachter komt wat het nou daadwerkelijk inhoudt. Doordat ieder mens verschillend is loop je namelijk weleens tegen conflicten aan, maar er kunnen ook juist hele mooie samenwerkingen ontstaan. In welk type herken jij jezelf het meest?  

   

   

  1. De stabiele collega

  Wil jij gewoon graag weten waar je aan toe bent? Heb je veel behoefte aan, en functioneer je het beste op vastigheid en duidelijkheid? Dan ben jij misschien wel de stabiele collega.  

  Stabiele collega’s werken graag volgens een plan en hechten waarde aan structuur. Ze voeren opdrachten precies uit zoals het ze gevraagd is en nadenken over allerlei kwesties laten ze liever aan iemand anders over. Ze zijn zorgzaam en willen graag alles voor iedereen doen. Door hun behulpzame instelling nemen ze dan ook graag een uitvoerende rol aan. Veranderd er iets in de organisatie, dan kan het zijn dat ze hier best wel een beetje zenuwachtig van worden.

  2. De invloedrijke collega

  Ben jij altijd enthousiast, heb jij tig fantastische ideeën per week en weet jij met jouw charme bijna iedereen wel te overtuigen? Dan behoor jij waarschijnlijk tot de groep invloedrijke collega’s.

  Invloedrijke collega’s willen graag aandacht en af en toe een podiumpje pakken. Ze krijgen een kick van complimenten en vinden de mening van anderen over hen eigenlijk nog belangrijker dan de prestatie zelf. Als hun ideeën niet worden gehoord of juist de kop in worden gedrukt raken ze gedemotiveerd en willen ze het liefste meteen met alles stoppen.

  3. De daadkrachtige collega

  Ben jij graag to the point, kom jij altijd alle afspraken na en werk jij op hoog werktempo? Dan ben jij misschien wel de daadkrachtige collega binnen jullie team.

  Bij daadkrachtige collega’s kan het werktempo niet hoog genoeg liggen. Ze irriteren zich dan ook vaak aan de andere collega’s, omdat zij in hun ogen niet hard genoeg doorwerken. Duurt het te lang? Dan doen ze het zelf wel. Ze richten zich alleen op de hoofdlijnen en niet op de details. Ze hebben ook geen zin in lange gesprekken, het liefste willen ze alles graag kort en bondig. Ze zijn altijd gefocust op het doel dus te allen tijde geldt: afspraak is afspraak.

  4. De consciëntieuze collega

  Ben jij nauwkeurig, werp jij altijd de kritische blik op werkzaamheden en beargumenteer jij jouw ideeën met feiten? Dan val jij waarschijnlijk onder de categorie: consciëntieus.

  Consciëntieuze collega’s zijn altijd kritisch. Ze komen vaak met dingen waar jij nog niet aan gedacht had. Ze zijn gefocust op details en zoeken alles tot in de puntjes uit. Dit zorgt soms wel voor een vertraging in het proces, maar dit nemen ze voor lief. Ze kijken ver vooruit, weten welk pad ze moeten bewandelen om bij hun doel te komen en weten van tevoren vaak ook al wat voor obstakels ze tegen kunnen komen. Ze zijn overal op voorbereid.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo