Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Wat ga jij doen in je vakantie?

  Voor de meesten is het eindelijk zover… zomervakantie! Wat ga jij doen in je vakantie? Blijf je thuis en heb je een hobby waar je nu lekker tijd in gaat steken? Of heb je nog een aantal klusjes in huis waar je nog geen tijd voor had en die je nu gaat doen? Heb je nog niet zoveel gepland en vraag je je af wat je kan doen in de vakantie? Wij hebben een aantal leuke dingen om in je vakantie te doen op een rijtje gezet.

  Een dagje strand

  Misschien komt het niet meteen in je op, ook door het wisselvallige zomerweer dat Nederland kent, maar een dagje strand is altijd genieten en voor mooie stranden hoef je echt niet ver te rijden. In ons eigen landje hebben wij namelijk ook prachtige stranden.

  Aanraders:

  1. Domburg heeft een enorm, breed zandstrand. Ook heeft het een prachtig duingebied. Domburg zelf is knus: klein, maar gezellig. Zeker een aanrader om een kijkje te gaan nemen.
  2. Een klein stukje van Domburg af ligt het strand van Zoutelande. Het is een populaire badplaats dus het kan er best wel druk zijn. Het duingebied is niet zo groot, maar het strand is erg mooi. Heb je zin in een strandwandeling? Je kan helemaal over het strand naar Vlissingen lopen.
  3. Westenschouwen staat bekend als een rustige badplaats. Het heeft een breed strand en het is vooral de rust die het strand zo mooi maakt. Achter de duinen ligt een bos waar je een heerlijke wandeling kan maken en ze hebben natuurlijk strandtenten waar je een lekkere maaltijd kan scoren.
  4. Kijkduin is de buurman van het drukke Scheveningen. Daarentegen is Kijkduin een stuk rustiger. Het strand is mooi, er ligt een prachtig duingebied achter waar je kan wandelen en er loopt een pad boven op de duinen waar je kan fietsen of hardlopen. Ook heeft Kijkduin genoeg leuke strandtenten waar je lekker kan lunchen of borrelen.
  5. Op Texel vind je ongerepte stranden, de één nog mooier dan de ander. Texel heeft maar liefst 30 kilometer aan zandstranden. De mooiste (en breedste) twee stranden liggen toch wel aan de westkust bij de vuurtoren. Je kan er natuurlijk ook een fiets huren en meerdere stranden gaan bekijken.

  Een dagje reizen

  Misschien heb je al veel steden en dorpen in Nederland gezien, maar er zijn altijd wel onbekende gebieden waar je nog naar toe kan gaan. Een dagje toerist in eigen land spelen, hoe leuk is dat? De NS, Albert Heijn en Kruidvat hebben regelmatig goedkope dagkaarten te koop waarmee je voor een prikkie het hele land door kan reizen. Kies je dag, gezelschap en bestemming en je reis kan beginnen!

  Tijd voor een hobby

  Zoals in de intro van deze blog al wordt genoemd is het in de vakantieperiode een perfect moment om een hobby op te pakken. Heb je iets wat je altijd al wilde doen? Nu kan je er genoeg tijd insteken om er een succes van te maken. Heb je nog achterstallig onderhoud aan je huis of wil je je huis gewoon een make-over geven? Je kan nu gewoon in één keer doorwerken aan je klus zonder onderbrekingen of moe gestreden te zijn van het werk. Pak je kans en maak iets moois van je stulpje.

  Thuisactiviteiten

  Mensen worden steeds creatiever en tegenwoordig kan je dan ook tal van thuisactiviteiten bedenken en organiseren voor jong en oud. Is het warm weer buiten? Spelletjes met water doen het altijd goed (aanrader: Water Kick Ball). Wil je geen actieve activiteit, maar gewoon lekker rustig wat ondernemen? Er zijn heel veel leuke bordspellen (aanrader: Keezenspel).

  Liever een laat in de middag/vroeg in de avondactiviteit? Ga samen met je partner, kinderen, familie of vrienden een 5 gangen diner maken. Gegarandeerd een leuke en lekkere activiteit, eetsmakelijk!

  Wat je ook gaat doen, we hopen dat je wat hebt aan deze tips en wensen je een hele fijne vakantie!

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo