Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Waarom kiezen mensen voor Etmaal Technici?

  Etmaal Technici is dé specialist op het gebied van ondergrondse infra en installatietechniek! Door ons te focussen op twee pijlers in deze brede technische markt, zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, kennen we onze klant goed en weten we (bijna) altijd de juiste kandidaat te vinden voor de vacature en onze opdrachtgevers. 

  Inmiddels bestaat Etmaal 12 jaar, in deze periode hebben wij een goede relatie op weten te bouwen met verschillende opdrachtgevers, hoofdaannemers en netbeheerders. Deze relaties gaan verder dan alleen het zijn van een onderaannemer voor het leveren van personeel.
  Wij denken mee op strategisch niveau en adviseren over de invulling van personeelsvraagstukken. Deze duurzame relaties zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen, vroegtijdig weten waar de behoefte zit en deze ook tijdig kunnen invullen. 

  Etmaal Technici gaat voor kwaliteit!

  Het proces vanaf het vinden van de kandidaat tot aan het startmoment bij één van onze opdrachtgevers is een zorgvuldig proces. Je kijkt naar de juiste eigenschappen, vooropleidingen en werkervaring.

  Daarnaast spreken wij altijd de kandidaat, daarbij maken wij een goede inventarisatie van zijn of haar wensen; waar wil hij of zij naar toe, wat is zijn/haar uiteindelijke doel en wat is zijn/haar motivatie?

  Hebben we een goede match dan plannen we op korte termijn een kennismaking in met één van onze opdrachtgevers. Een goede voorbereiding op het gesprek, een meeloop dag, een tweede gesprek en uiteindelijk de salarisonderhandelingen. Tijdens dit proces hebben wij veelvuldig contact met onze kandidaten en opdrachtgevers. 

  Kortom: waarom kiezen kandidaten voor Etmaal?
  We hebben kennis van de markt, we gaan voor een duurzame relatie, het persoonlijke contact en begeleiding tijdens het dienstverband.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo