Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Waarom juist nu kiezen voor een detacheringsbureau?

  Waarom een detacheringsbureau juist nu goede keus is in de zoektocht naar een nieuwe job!

  De arbeidsmarkt is een turbulente markt. Misschien ben je wel gaan nadenken over wat echt belangrijk voor je is. Vind ik mijn werk nog leuk? Wordt het een keer tijd om verder te kijken? Maar ja, hoe pak ik dat aan? Misschien heb je al jaren geen CV meer gemaakt of een brief geschreven. Er zijn zoveel vacatures nu! Hoe weet ik dan wat bij me past?

  Hoe een detacheringsbureau je daarbij kan helpen

  Een detacheringsbureau heeft een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers. Elke opdrachtgever heeft zo een eigen bedrijfscultuur en het is best lastig om in te schatten welk bedrijf goed bij je past. Als we met jou in gesprek gaan, doen we een inventarisatie; wat kan je en nog belangrijker: wat wil je gaan doen. Zo komen we er achter of we iets voor elkaar kunnen betekenen en bij welke opdrachtgever jij het best zou passen.

  Zijn er nog meer voordelen?

  Als je toe bent aan wat nieuws, is het best lastig om dan net de juiste vacature te vinden. Vervolgens schrijf je 1 of vaak meerdere brieven en dan is het maar afwachten of je uit de grote stapel wordt gepikt. Bij een detacheringsbureau wordt die zorg uit handen genomen. Het gesprek bij de opdrachtgever doe je natuurlijk zelf, maar wij kunnen er wel voor zorgen dat je aan tafel komt bij een partij waarvan we beiden denken dat dit past bij jou.

  Koffiedrinken bij Etmaal

  Etmaal is actief in de branches infra en energietechniek en installatietechniek. Wij werken met grote opdrachtgevers, zoals Baas BV, BAM Groep, Visser & Smit Hanab, Geas, Enexis, Breman, Loohuis en nog vele andere partijen.
  Misschien ben je ook nog niet gelijk op zoek, maar ben je wel eens benieuwd naar jouw eigen mogelijkheden. Wij drinken graag een kopje koffie met je om te bekijken of we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen. We houden je dan ‘in portefeuille’ en we bellen je, als wij denken dat we een mooie plek voor je weten. Voor gemotiveerde mensen in onze branche hebben we altijd een toffe uitdaging!

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo