Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Van geluidstechnicus tot monteur infra? Er liggen nieuwe kansen op de arbeidsmarkt!

  Er liggen nieuwe kansen op de arbeidsmarkt!

  Onzekere tijd

  Door de Corona-crisis hebben veel bedrijven het financieel moeilijk; opdrachten gaan niet door en werkzaamheden zijn weggevallen. Dat is heel zuur voor deze bedrijven, maar zeker ook voor de medewerkers, want één van de gevolgen hiervan kan zijn, dat jij je baan verliest of al bent verloren. Als dat het geval is, ga je een onzekere en spannende tijd tegemoet. Wij helpen je graag weer op weg naar een baan die bij jou past.

  Statistieken

  Veel Nederlanders zijn hun baan kwijtgeraakt door corona. Volgens het CBS waren er in het tweede kwartaal van 2020 322.000 banen minder dan in een kwartaal eerder. Vooral jongeren zijn de dupe geworden. In mei dit jaar zouden er al 139.000 jongeren werkloos zijn geworden. Het UWV verklaart dit, doordat jongeren onder de 25 jaar vaak in de horeca of detailhandel werken en daar zijn nou net de grootste klappen gevallen.

  Mogelijkheden

  Ben jij werkloos geworden en zijn de vooruitzichten in jouw branche niet florissant? Of is jouw huidige functie erg onzeker op dit moment? Misschien is het nu wel het moment voor het omscholen tot een kansrijk beroep!

  Houd jij van buiten werken heb jij technische affiniteit? Dan gaan we graag met je in gesprek. De komende jaren is er volop werk in de infra en energietechniek. En ook in de verdere toekomst zijn er volop ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie, waardoor er voldoende werk zal zijn in deze branche.

  Als leerling monteur ga jij een combinatie doen van werken en leren. Samen bekijken we welke organisatie en opleiding bij je past om jouw kennis en vaardigheden naar het gewenste niveau te brengen. Wij stimuleren je om jouw ambities waar te maken. Dit alles kunnen wij doen door onze samenwerkingsverbanden met toonaangevende organisaties. De eventuele opleiding behorende bij je functie wordt volledig betaald, net zoals je scholingsuren. Hieronder zie je overzicht van mogelijke vacatures.

  Vacatures

  We hebben tal van vacatures online staan in midden-, oost en noord-Nederland. Zie jij iets wat bij jou past of wil je vrijblijvend wat meer informatie? Laat het ons weten.

  Heb jij geen ervaring in de branches waar wij actief zijn? Een greep uit onze vacatures met opleidingsmogelijkheden:

  Bekijk onze leerling vacatures. Hier kun jij leren, maar ook direct werken in de praktijk! Of bekijk onze vacatures die inclusief een KIWA-traject zijn. Ook daar kun je lerend werken binnen diverse functies!

  Heb jij wel enige ervaring? Kijk dan naar onderstaande vacatures:

  Zoek jij wat in de infra- of energietechniek? Dan bieden wij diverse functies door heel Nederland aan. Ligt jouw hart meer binnen de installatietechniek? Ook dan biedt Etmaal een passende functie voor jou. Toch niet gevonden waar je naar op zoek bent? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee!

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo