Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Traineeship Energietechniek

Wil jij een traineeship in de Energietechniek volgen?

Ben jij geïnteresseerd in het Nederlandse energienet en de energietechniek over het algemeen? Lees je in het nieuws keer op keer het woord energietransitie, maar zou jij ook echt eens dieper op de materie in willen gaan? Dan is een traineeship energietechniek waarschijnlijk iets voor jou.

Na het volgen van een traineeship energietechniek weet jij alles van het proces van het opwekken van energie tot de verlichting van miljoenen huishouden in Nederland. Naast dat jij het proces van A tot Z kent, weet jij ook exact energie (elektra) netten worden aanleg, vernieuwd en aangesloten in Nederland.

Naast een uitgebreid gesprek met één van de accountmanagers van Etmaal, wie jou bijpraat over het traineeship energietechniek, start je met enkele cursussen. Dit kan met een online leeromgeving om jouw basiskennis energietechniek bij te schaven. Hierin worden diverse onderwerpen aangesneden:

Het verschil tussen gas, elektriciteit en het bijbehorende ondergrondse energienetten in Nederland;
Het verschil tussen laagspanning, middenspanning en hoogspanning;
Inzicht in veiligheid, verantwoording en samenwerking binnen de energietechniek.

Naast deze basis wordt er gekeken op welke voet wij verder gaan. Misschien zie jij jezelf wel graag achter de tekentafel zitten of ben je liever buiten aan het werk om daadwerkelijk de energiekabels te zien liggen. Hierin wordt een splitsing gemaakt tussen tekenen en uitvoering.

Tekenen:

Wat houden Europese aanbestedingen in en wat komt erbij kijken als het elektriciteitsnet in Nederland aangepast of geheel vernieuwd moet worden?

Tekeningen ontwerpen en lezen door middel van een tekenprogramma. Deze worden door de uitvoering gebruikt om elektra en gasnetten aan te leggen.

Uitvoering:

Buiten op het project kijk en werk je mee om op alle lagen van de organisatie een beeld te krijgen wat elke werknemer bijdraagt aan het gehele proces.

Je volgt het uitvoeringstraject op het gebied van energietechniek door middel van de vooraf afgesproken planning en beheersing.
Je leert in dit traject om te werken via een planning en met oplossingen te komen wanneer de planning omgegooid moet worden.

Openstaande vacatures energietechniek

Ben jij na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden over een traineeship energietechniek? En wil jij meer informatie verkrijgen? Dat kan telefonisch of in een persoonlijke afspraak. Neem via onderstaand nummer contact met ons op en dan zien wij je snel aan de koffietafel! Of bekijk al onze vacatures in de energietechniek op onze website!

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Bianca Di Marzio Recruiter
Email Bianca Di Marzio 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo