Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Team Installatietechniek

  Zoals we wel vaker doen bij Etmaal, stellen we graag wat mensen voor aan jullie. Zo krijg je een goed beeld van wat er zich achter de schermen afspeelt, wie er allemaal werken en wat ze doen. In dit blog stellen we team installatietechniek aan je voor. Dit team is nog niet zo lang geleden opgericht, eigenlijk pas vanaf begin dit jaar, maar onder leiding van Robert weten de jongens samen goed aan de weg te timmeren.

  Rob

  Ik ben 28 jaar jong en sinds mijn geboorte woonachtig in Almelo. Na het afronden van de middelbare school heb ik bewust gekozen voor de opleiding HRM. Hierbij ben je bezig met de ontwikkeling van de mens op werk en het inzetten van mensen op hun kwaliteiten. In 2017 ben ik bij Extend/Soweco (sociale werkvoorziening Almelo) begonnen als Consulent detacheringen.

  Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik, als consulent, gestart bij Etmaal Technici omdat ik mijn rol in de arbeidsbemiddeling verder wilde ontwikkelen. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd op de techniek, de installatietechniek om nog preciezer te zijn.

  Werken voor Etmaal is geweldig. Met een enorm gezellig team bemiddelen wij, vanuit ons kantoor in Almelo, technische talenten in noord en oost Nederland. Met een specialisatie in de Energietechniek (ondergrondse infratechniek) en de installatietechniek creëren we exclusiviteit.

  Jeremy

  Ik ben sinds februari in dienst bij Etmaal Technici en vorig jaar afgestudeerd bij de opleiding HRM aan de Saxion Hogeschool te Enschede. 
  Na afloop van mijn opleiding HRM ben ik aan de slag gegaan als Junior HR Adviseur. Tijdens de werkzaamheden, merkte ik al snel dat ik niet gelukkig word van het HR-vak zoals ik het heb uitgevoerd bij mijn vorige werkgever. Ik was namelijk op zoek naar een veel dynamischer werkomgeving. Dit is dan ook het moment geweest dat ik bij Etmaal Technici heb gesolliciteerd. Ik ben hier samen met mijn collega’s Rob en Robert verantwoordelijk voor de tak installatietechniek. Samen proberen wij onze opdrachtgevers te versterken, met voldoende en goed gekwalificeerd personeel. Samen proberen wij ervoor te zorgen dat er tussen de kandidaat en tussen het bedrijf een goede match is.

  Robert

  Ik ben Robert Huis in t Veld, 36 jaar en woonachtig in Nijverdal. Verder ben ik getrouwd en trotse vader van 2 kinderen (Milan 5) en (Sophie 3). In 2012 ben ik de arbeidsbemiddeling ingerold en vanuit daar heb ik een mooie basis gelegd om mij verder te ontwikkelen in deze branche. In 2020 ben ik bij Etmaal gekomen om hier de installatietechniek verder op de kaart te zetten. Vanaf 2022 heb ik de functie gekregen van Managing Consultant en hebben we inmiddels een team van 3 personen in de installatietechniek.

  Wil je meer over ze weten of ben je op zoek naar een baan in de installatietechniek? Bekijk de vacatures of neem contact op met Rob, Jeremy of Robert.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo