Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

servicemonteur elektro

De werkzaamheden van een service elektromonteur

De werkzaamheden die een servicemonteur elektro verricht zijn erg divers, dit komt doordat geen enkele installatie, machine of klant hetzelfde is. Bijvoorbeeld: Het opsporen en verhelpen van elektro- en besturingstechnische storingen. Onderhoud en preventieve reparaties aan de machines en installaties van de klanten. Het in bedrijf stellen voor nieuwe apparaten, machines en installaties. Rapporten aan de service coördinatie over de uitgevoerde klus, storing of onderhoudt aan een machine en/of installatie. Advies uitbrengen richting de klant over een storing. Het testen en meten van de conditie van de machine en installatie bij de klant. Inventariseren van het benodigde materiaal en het invullen en aanleveren van werkbonnen en werkstaten.

Zoek jij een leuke baan als service elektromonteur of servicetechnicus elektrotechniek? De klanten van Etmaal hebben landelijke behoefte aan service monteurs met een elektrotechnische achtergrond. De banen die Etmaal aanbiedt zijn diverse en je kan op een niveau als elektro monteur bij ons instromen. Je bent veelal bij de klant aan het werk en dus ook het visite kaartje van het bedrijf.

Als servicemonteur elektro werk je in jouw regionale gebied. Dit kan per provincie en regio worden opgedeeld door jouw opdrachtgever. Je werkt veelal zelfstandig of bij grote elektrotechnische projecten samen met een collega. Het woord service zegt het al; de service die jij verleent aan de klant moet op en top in orde zijn. Je streeft altijd voor het beste en snelste resultaat om je klant tevreden te stellen. Het werk als servicemonteur elektro kan op diverse vlakken worden uitgevoerd. Zowel in de ondergrondse infra als junior elektro monteur als de aandrijvings- en besturingstechniek maar ook binnen de installatietechniek komt deze functie voor.

Noodzakelijke diploma's / vereisten

Als servicemonteur elektro ben je in het bezit van een van de volgende diploma’s.
  • MBO (eerste) monteur Elektrotechnische Installaties (niveau 3)
  • MBO Elektrotechnische Industriële Producten en Systemen / EIPS (niveau 2, 3 en 4)
  • MBO Infratechniek (niveau 2)
  • MBO Servicemonteur Elektrotechniek (niveau 3)
  • MBO Servicemonteur Installatietechniek (niveau 3)
Als persoon vind je het geen probleem om onderweg te zijn, een servicemonteur gaat van de een naar de andere klant. Je hebt veel contact met de service coördinatie en planning om je dag zo efficiënt mogelijk in te delen.

Junior werkvoorbereider bij Etmaal?

De drie meest voorkomende vacatures bij Etmaal zijn werkvoorbereider elektrotechniek, installatietechniek en infra. Voor deze functies zijn we continue op zoek naar gespecialiseerd en goed personeel voor onze opdrachtgevers. Heb jij interesse om via Etmaal te werken als werkvoorbereider elektrotechniek, installatietechnieken of infra? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!

Veel voorkomende vacatures bij Etmaal:

  • (Junior) Werkvoorbereider Infra
  • (Junior) Uitvoerder Infra
Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Joost van Dam Consultant
Email Joost van Dam 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo