Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Ontwikkelingen in de installatietechniek

  Iedere installateur schreeuwt op dit moment om personeel. Je ziet dat de eisen van een functieprofiel steeds meer vervagen. Inmiddels werk ik nu ruim 10 jaar in de arbeidsbemiddeling en ik heb de markt echt zien veranderen. Toen ik bij Timing begon in de arbeidsbemiddeling zag de arbeidsmarkt er heel anders uit. Er waren voldoende kandidaten en vacatures te weinig, je mocht blij zijn dat een opdrachtgever een vacature bij je uit had gezet of dat je mee mocht helpen zoeken naar een juiste kandidaat. Ik weet nog goed dat ik een ervaren loodgieter heb gezegd: “sorry heb nu geen tijd om je te spreken kom morgen maar terug”. Dat is nu echt ondenkbaar, wij doen er alles aan om diegene aan de andere kant van de tafel te spreken. Geen tijd om naar ons toe te komen, wij komen wel naar jou toe! Overdag geen tijd, geen probleem we maken ‘s avonds wel tijd. We doen er alles aan om het de kandidaat zo makkelijk mogelijk te maken, echter blijven we wel heel kritisch in het aannamebeleid van personeel. Je moet je als bureau tegenwoordig onderscheiden ten opzichte van je conculega’s, hierin wordt van ons gevraagd dat wij de markt en onze kandidaten erg goed kennen en dat we ook de juiste kandidaten onder de aandacht brengen.

  Inmiddels werk ik bijna 2 jaar bij Etmaal en zit nog steeds erg goed op mijn plek. Ik ben 2 jaar terug het avontuur aangegaan en inmiddels verantwoordelijk voor het team installatietechniek. We maken gelukkig nog steeds een mooie groei door en hebben de taken intern goed verdeeld. We proberen iedereen in zijn kracht te zetten en datgene te laten doen waar ze blij van worden. Een tijdje terug is er in overleg met een aantal opdrachtgevers van Etmaal een Etmaal Academie opgezet. Hierin bieden wij zij-instromers de mogelijkheid om kennis te maken met de installatietechniek. Wij werken samen met diverse opleiders en opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat de kandidaat de juiste opleiding en op het bijpassende niveau acteert. Het gaat hier om BBL trajecten die worden gefaciliteerd vanuit Etmaal.

  Al met al een branche die continu in beweging en ontwikkeling is en waar je bij moet aansluiten als detacheerder.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo