Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

onderhoudsmonteur elektro

Wat doet een onderhoudsmonteur elektro?

Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van preventie onderhoud maar ook reparaties aan installaties, bekabeling, machines, elektrische apparatuur. Als onderhoudsmonteur elektro zorg je ervoor dat het werk nooit stil komt te staan of tot een minimum beperkt blijft. Daarnaast maak jij je eigen planning om al het elektrotechnische onderhoud tijdig uit te voeren. Het aanpassen van schakelkasten en panelen naar de kwaliteit beoordelen van het voorafgaande elektro werk is voor jou geen probleem. Grotere elektro projecten plan je tijdig in en je zorgt ervoor dat je alle geleden wet- en regelgeving naleeft op het elektrotechnisch vakgebied. Je werkt voornamelijk samen met installateurs, werkvoorbereiders, projectleiders en eventueel monteurs van andere disciplines: service monteurs elektro of WTB.

Als onderhoudsmonteur elektro werk je aan het onderhoud van elektrotechnische installaties of machines. Dit kan binnen de utiliteit of industrie zijn. Denk aan grote gebouwen zoals scholen en ziekenhuis maar ook productiebedrijven en fabrieken. De werkzaamheden lopen erg uiteen en elke elektrotechnisch uitdaging pak je aan. De elektrotechniek heeft door jouw opleiding, kennis en ervaren geen geheimen meer voor jou. Besturingstechniek, PLC’s en schakelkasten bouwen is voor jou een fluitje van een cent.

Noodzakelijke diploma's / vereisten

Voor onderhoudsmonteur elektro ben je in het bezit van een van de volgende diploma’s.

  • MBO Assistent Monteur (niveau 1)
  • MBO (eerste) monteur Elektrotechnische Installaties (niveau 3)
  • MBO (eerste) Monteur Data en Elektra (niveau 2 en/of 3)
  • MBO Elektrotechnische Industriële Producten en Systemen / EIPS (niveau 2, 3 en 4)
  • MBO Infratechniek (niveau 2)
  • MBO Servicemonteur Elektrotechniek (niveau 3)
Onderhoudsmonteur elektro bij Etmaal?

De drie meest voorkomende vacatures bij Etmaal zijn werkvoorbereider elektrotechniek, installatietechniek en infra. Voor deze functies zijn we continue op zoek naar gespecialiseerd en goed personeel voor onze opdrachtgevers. Heb jij interesse om via Etmaal te werken als werkvoorbereider elektrotechniek, installatietechnieken of infra? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Rob Sleebos Consultant
Email Rob Sleebos 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo