Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Meeloopdag in de installatietechniek

  Wij, van Etmaal, vinden het belangrijk dat we weten waar we het over hebben als we over functies, bedrijven en het werk praten. Daarom lopen de collega’s van kantoor af en toe een dagje mee bij een opdrachtgever. Marsha is nog niet zo lang geleden bij ons begonnen en mocht een dagje meelopen bij de Energiewacht in Enschede. Een hele leuke en leerzame dag, ze vertelt er zelf over:

  Ochtend

  “Om kwart over 7 kwam ik aan bij de Energiewacht in Enschede en werd ik warm ontvangen met een kopje thee in de kantine. Rond kwart voor 8 waren alle monteurs binnen en werd mij aangewezen met wie ik een dagje mee mocht lopen. Ik mocht meelopen met twee hele aardige monteurs. Zo werd mij direct een jasje aangeboden van de Energiewacht, zodat mijn eigen jas niet kapot ging of vies werd.

  Toen we alles geregeld hadden liepen we naar de bus en reden we naar de locatie. De eerste locatie was in Hengelo, hier gingen we een nieuwe Cv-ketel plaatsen. Dit was bij een ouder stel waar we superleuk werden ontvangen. We kregen koffie en thee met iets lekkers en werden steeds aan de klets gehouden. Naast het kletsen heb ik de monteurs voornamelijk geholpen met schroeven aan/los draaien en spullen aangeven. Na een aantal uur was deze klus klaar en hebben wij de klanten tevreden achtergelaten.

  Rond een uur of 1 hadden we allemaal wel zin om wat te eten. Ik heb de monteurs aangeboden om iets lekkers te halen voor de lunch, met z’n drieën hebben we een vette hap gehaald bij de plaatselijke cafetaria.

  Middag

  Nadat we het eten op hadden zijn we even naar de zaak geweest om een radiator op te halen voor de volgende klant in Enschede. Doordat dit in een flat was moesten we heel veel materialen meenemen naar boven. Uiteraard waren we een paar spulletjes vergeten, waardoor we nog wel een paar keer op en neer moesten lopen haha.

  Uiteindelijk hebben we alles boven gekregen en zijn we bezig gegaan met het monteren van de radiator. Ik heb de monteurs geholpen met materialen aangeven en vertellen of alles goed ging, omdat ze door een muur moesten boren en dit vrijwel op de gok moest. Dit was in principe nog wel een vrij groot risico dat ze dit aan mij toe vertrouwden…

  Nadat de radiator hing hebben we de dag afgesloten en zijn we naar huis gegaan. Ik vond het een ontzettend leerzame dag en ik heb hier zeker veel aan gehad! Tijdens de gesprekken kan ik me nu meer inleven in een monteur en weet ik in grote lijnen wat de werkzaamheden kunnen zijn. Daarnaast waren het ook twee ontzettend leuke monteurs waar ik veel mee gelachen heb 😊 (helaas wilden ze niet op de foto).”

  Ben je nou op zoek naar een baan in de installatietechniek?
  Bekijk onze openstaande vacatures.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo