Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

De Formule 1 keert na 36 jaar terug naar Nederland!

  Wij, bij Etmaal, zijn groot fan van de Formule 1 en kijken heel graag naar de races (maar ook naar de trainingen en de kwalificatie 😉). Kijk jij dit weekend ook met ons mee?

  Geschiedenis

  In 1930 waren er al plannen voor een circuit in Zandvoort. In 1939 vond uiteindelijk de eerste autorace plaats. Deze race ging toen nog deels over de weg. De eerste wedstrijd volgens de regels van de Formule 1 werd gereden in 1949. De Grand Prix van Nederland maakte vanaf 1952 officieel deel uit van het wereldkampioenschap Formule 1. De laatste Formule 1 race werd in 1985 gereden, deze race werd gewonnen door Nikki Lauda. Hij was één van de bekendste en belangrijkste Formule 1-coureurs van zijn tijd en behaalde drie wereldtitels.

  Plannen

  In het voorjaar van 2019 werd de terugkeer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix aangekondigd. Een jaar later, in het voorjaar van 2020, zou deze race na 35 jaar weer gereden worden. Daarvoor moest het circuit wel op een aantal punten aangepast worden. Dit moest gedaan worden om de race spannender te maken en om meer inhaalmogelijkheden te creëren. Het bracht een uitdagende tijd met zich mee, omdat het allemaal binnen 4 maanden gerealiseerd moest worden. In maart 2020 was het Max Verstappen die de eerste officiële openingsronde mocht rijden in zijn formule 1 auto.

  Heden

  Helaas gooide corona roet in het eten en kon vorig jaar de Grand Prix niet doorgaan. Iedereen duimde dat het evenement dit jaar wel door kon gaan en dat het niet, voor het tweede jaar op rij, geschrapt zou worden.

  Menig raceliefhebber en coureur kijkt hier al maanden naar uit. Een aantal van de deelnemende coureurs hebben al gereden op (het ‘oude’ circuit van) Zandvoort in de Formule 3, maar veel ook nog niet. Na de aanpassingen heeft alleen Verstappen even kunnen proeven aan het circuit, maar alle coureurs zijn enthousiast en zijn benieuwd wat het weekend ze kan brengen.

  Daarnaast is natuurlijk nog steeds de felle strijd gaande voor het kampioenschap tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Wat zou Zandvoort voor hen kunnen betekenen? Misschien dat Max daar – met duizenden Oranjefans op de tribunes - zijn voorsprong op het kampioenschap wel kan terugpakken… Hoe dan ook, het beloofd een spannende race te worden! Veel kijk plezier!

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo