Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

“How it’s made”

  Wat gebeurt er eigenlijk allemaal binnen de muren van Etmaal?

  Detachering, recruitment, opleiden, digitalisering, blijven ontwikkelen, leren en toepassen. Met alleen veel bellen red je het vandaag de dag niet meer. Creativiteit is vereist om tot het juiste doel te komen.

  Twaalf jaar geleden was geschoold en ervaren technisch personeel alles behalve schaars. Neem Karel, 12 jaar geleden ook al werkzaam binnen de installatietechniek. Destijds kon hij op verjaardagen uitleggen waarom hij werkzaam was in de installatietechniek. Vandaag de dag zijn de gesprekken op verjaardagen voor Karel net even wat anders…

  De bedrijfsvoering van Etmaal stond een aantal jaren geleden volledig in het teken van een intensieve samenwerking in de flexibele schil. Inhuren van personeel werd, voor het overgrote deel, nog gezien als de sleutel van flexibiliteit. Inmiddels is deze vorm van detachering nog steeds niet weg te denken en vormt het continuïteit voor veel organisaties. Daarnaast bestaat een groot deel van onze bedrijfsvoering uit het (uit)bouwen, blijven optimaliseren en investeren in een geolied recruitment-apparaat.

  Hoe doen we dat?

  Diverse Masterclasses in recruitment marketing, blijven schaven aan SEO en SEA, frutselen met Google, optimaliseren van BI-tools, sparren tijdens tafeltennis, een borreltje of zelfs een LinkedIn brainstormsessie van Etmaal op IBIZA 😊! Dit tezamen heeft Etmaal inmiddels gevormd tot een geolied specialistisch recruitment-apparaat.

  Onze afdelingen commercie, marketing, backoffice en diverse betrokken partijen schakelen onafgebroken om tot de beste te behoren. Anno 2022 is Etmaal een hip, dynamisch, creatief, specialistisch en vooral moderne organisatie binnen de arbeidsbemiddeling met de filosofie dat plezier en resultaat de belangrijkste doelen zijn. Iedereen vanuit ons team, heeft daarin alle vrijheid, wat telkens weer zorgt voor creatieve verrassingen en MAXimaal resultaat. Zonder de vrijheid en inbreng die iedereen moet hebben vanuit zijn of haar beleving, kunnen we niet acteren op het level waar we ons vandaag de dag op moeten begeven.

  Zo doen we dat!

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo