Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Etmaal Technici: toen versus nu

  ๐—˜๐˜๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ถ: ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜‚๐˜€ ๐—ป๐˜‚

  Vandaag is Rene aan het woord op de social media van Etmaal. Rene is de eigenaar van Etmaal en hij vertelt iets over de ontwikkelingen door de jaren heen:

  โ€œOp 1 januari 2010 opende Etmaal โ€“ in een kantoortje van 8m2 boven de toenmalige centrale huisartsenpost โ€“ haar deuren aan de Windmolen 14 te Almelo.

  Een spannend avontuur, zeker gezien de economische crisis die destijds veel onzekerheden meebracht. Echter naast alle doelen die een startende ondernemer stelt, was en is bij mij โ€œschik hebbโ€™nโ€* wel een heel belangrijk onderdeel van het ondernemen.

  Met veel kilometers langs allerlei contacten kon de agenda goed worden gevuld. In de loop van 2010 mocht Etmaal zijn haar eerste collegaโ€™s op diverse projecten aan het werk zetten. Ontwikkelingen in administratieve taken verdiende steeds meer aandacht.

  Daarnaast had Etmaal ook de vastlopende printer of piepende deuren, niet werkende software of het schoonmaken van het toilet. Er was inmiddels genoeg te doen!

  In april 2012 kwam Joost de commercie versterken, op dat moment had Etmaal โ€œslechtsโ€ 15 collegaโ€™s in dienst. Dat optimalisatie een continu proces moest zijn werd al snel helder, wat maakte dat de administratieve processen ook mee moesten ontwikkelen. Verschillende taken werden steeds lastiger te combineren, hierdoor was de komst van Maureen begin 2016 voor Joost en mij een welkome verandering.

  In de jaren die daarop volgden, hebben we veel geleerd en probeerden we altijd in ontwikkeling te blijven naast een gezonde groei. Met de kennis en kunde van iedereen zowel intern maar vooral ook onze collegaโ€™s extern, resulteert dit inmiddels in een volledige gestroomlijnde digitale organisatie. Het kantoor is gegroeid naar 350m2 en Etmaal bestaat inmiddels uit een commerciรซle-, administratieve- en marketingafdeling die samenwerken voor hetzelfde doel.

  In 11 jaar tijd is er enorm veel gebeurd, veranderd, ontwikkeld en ondernomen, maar net als 11 jaar geleden staat 1 doel nog boven in de lijst: โ€œschik hebbโ€™nโ€!!!โ€

  *๐˜›๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ/๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐Ÿ˜‰

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collegaโ€™s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houd in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij รฉรฉn van deze werkgevers?

  Infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo