Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Elke dag is een leerschool

  Elke dag is een leerschool

  Gepokt en gemazeld weten wij van Etmaal inmiddels de juiste wegen te bewandelen in de detachering van technisch personeel binnen de installatietechniek, de telecom en de energietechniek. Onze ambitieuze collega’s weten vaak nèt een stukje harder te lopen, om zo dagelijks een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor en bij onze opdrachtgevers.

  Dit alles doen wij met passie, niet half, maar graag in 1 keer goed! Van iemand van Etmaal mag verwacht worden dat hij of zij het beste uit zichzelf haalt. Daarin creëren zij richting zichzelf en onze relaties een voorbeeldfunctie.

  Dagelijks komen we in contact met nieuwe relaties, collega’s en kandidaten waar we nog net zo hard voor rennen als dat we 12 jaar geleden deden. Integriteit, kwaliteit en transparantie hebben ertoe geleid dat we nog steeds mogen samenwerken met relaties van het eerste uur.

  Kan iets beter? Dan willen we hiervan leren. Doen we iets goed, dan kijken we of we kunnen verbeteren.

  Teamprestatie: Wat je als team kan bereiken, lukt je zelden als individu

  Oplossingsgericht: Voor alles is een oplossing

  Persoonlijk contact: Digitalisering is handig, maar we koesteren contactmomenten

  Transparantie: De term wordt iets te vaak gebruikt, maar wij zijn het wèl

  Puur: No nonsens, we doen wat we zeggen… en net iets meer

  Genieten: “Geniet! Deze dag is morgen weer voorbij”

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo