Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Een werkdag in het leven van… Wendy, werkvoorbereider

  Wendy - Werkvoorbereider bij Visser & Smit Hanab

  Wendy is 35 jaar oud, moeder van twee kinderen en is werkzaam als werkvoorbereider bij Visser & Smit Hanab. Zij vertelt over haar loopbaan en hoe een werkdag als werkvoorbereider bij Visser & Smit Hanab eruit ziet.

  Begonnen als...

  Ik ben in mei 2018 begonnen als werkvoorbereider voor het combi contact huisaansluitingen in Almelo. Mijn werkdag begint meestal met een kort werkoverleg met mijn collega werkvoorbereiders. Daarna verwerk ik de binnengekomen mail, denk hierbij aan mails van klanten met vragen over de planning en mails met werkopdrachten van netbeheerders. Als de mailbox bijgewerkt is, pak ik de werkvoorbereiding op. Dit houdt in dat ik ga kijken welke opdrachten (E+W+G+Glasvezel+Cai) we hebben gekregen en daar een werktekening voor maak met een duidelijke opdracht erop. Per week zijn er ongeveer 55 adressen die ik samen met mijn 3 collega’s voorbereid. Daarnaast vragen wij de klic aan, handelen de eis voorzorg die daaruit voortvloeit af en doen de graafmelding bij de gemeentes. Tussendoor krijg ik telefoontjes van monteurs, uitvoerders en netbeheerders met allerlei vragen over aansluitingen, planning en onduidelijkheden op de tablet. Ook bel ik met klanten om de aangevraagde aansluiting in te plannen.

  Wat is er zo leuk aan mijn werk?

  Het leuke aan werken in deze functie en in de techniek is dat het heel afwisselend en interessant is. Ook werken we in een leuk en gezellig team, dat helpt natuurlijk ook mee.

  Ik heb wel ambities om door te studeren of groeien. Ik zou wel graag een opleiding willen volgen om wat meer van de techniek te leren en misschien doorgroeien in de functie van projectcoördinator.

  Detachering via Etmaal Technici

  Lijkt jou het ook wel wat om als werkvoorbereider aan de slag te gaan? Kijk bij onze vacatures of informeer bij ons naar de mogelijkheden!

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jouw kunnen brengen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo