Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Een werkdag in het leven van… Tyler Entken, Werkvoorbereider

  Tyler Entken is woonachtig in Meppel en is sinds januari 2019 in dienst bij Etmaal Technici. Tyler is 33 jaar jong en gedetacheerd bij opdrachtgever Van Gelder als werkvoorbereider. Hij vertelt ons over een werkdag bij Van Gelder.

  De dag begint al vroeg…

  ’s Ochtends gaat de wekker al om 5:10 uur. Even opfrissen, aankleden, eten en dan ga ik om 5.50 uur, met een tasje brood en fruit, de deur uit. Ik doe er ongeveer een uur over om naar mijn werk te rijden, maar met Google Maps op de ene telefoon en Spotify streamend op de andere is dat geen probleem. Over het algemeen ben ik werkzaam in Delden, voor mij een uurtje rijden, maar soms begin ik ook wat dichter bij huis in Zwolle.

  De werkdag begint voor mij altijd met koffie (nog voor de jas uitgaat), om vervolgens de apparatuur uit te pakken en aan te sluiten. Vaak heb ik de dag ervoor notities voor mezelf neergelegd, waar ik mee bezig was en wat ik nog moet doen. Daarna open ik alle benodigde programma’s en ga dan snel aan de slag!

  Mijn werkzaamheden

  Gedurende de dag houd ik me bezig met verschillende werkzaamheden. Van het bijwonen van een planningsoverleg tot het maken van opdrachtmappen en klicmeldingen. Ook zorg ik ervoor dat productie wordt verwerkt in de bedrijfsprogramma’s. Daarnaast doe ik nog alle werkzaamheden die te maken hebben met het voorbereiden van een hoofdleidingwerk Elektra Laag/Midden-spanning en/of Lage/Hoge-druk gas. Al met al, een super afwisselende baan. Een dag als werkvoorbereider is nooit hetzelfde!

  vacatures werkvoorbereider

  Wat het werk leuk maakt

  Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met collega’s en opdrachtgevers, de wisselende werkzaamheden en het gegeven dat je continue de boel nauwlettend in de gaten moet houden i.v.m. werkprocessen en deadlines die gehaald moeten worden. Nooit een saai moment en nooit een moment dat ik “stil” zit. Er is altijd wel iets te doen!

  Nog niet eerder heb ik met een detacheerder gewerkt, maar tot nu toe is mij dat goed bevallen. Vriendelijk, vlot contact waarbij het netjes gehouden wordt, maar toch informeel is. Dingen worden snel opgepakt en netjes afgehandeld.

  Contact met opdrachtgevers heb ik nagenoeg dagelijks, voor bijvoorbeeld ontbrekende tekeningen en vergunningen. Met Etmaal aanzienlijk minder, maar dat is over het algemeen ook niet echt nodig.

  Of Etmaal een aanrader is? Als vrienden en familie een baan zouden zoeken in de (infra)techniek, zou ik Etmaal zeker aanbevelen, aangezien ze veel verstand van zaken hebben en erg vriendelijk zijn. Daarbij denken ze echt met je mee. Kortom: prettig om mee te werken!

  Detachering via Etmaal Technici

  Lijkt jou het ook wel wat om als gasfitter aan de slag te gaan? Kijk bij onze vacatures of informeer bij ons naar de mogelijkheden!

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jouw kunnen brengen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo