Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Een werkdag in het leven van… Loes, marketeer

  Loes is 25 jaar, woont in Denekamp en is werkzaam als marketeer bij Etmaal Technici. Ze vertelt over haar schoolloopbaan en hoe het is om als marketeer bij Etmaal Technici te werken.

  School

  Ik ben op school begonnen op kaderberoepsniveau Zorg & Welzijn. Ik wist totaal niet wat voor richting ik in wilde gaan. Als je ‘minder goed’ kan leren heb je de pech dat je op een erg jonge leeftijd al moet kiezen wat je wil doen. Ik was zo’n leerling die geen idee had wat ze wilde doen. Na twee jaar zorg & welzijn wist ik in ieder geval dat dat absoluut niet mijn ding was.

  Vervolgens ben ik op het MBO begonnen met de opleiding Financieel Administratief Medewerker, maar doordat ik geen ondergrond had – en mijn cijfers niet hoger waren dan een 3 - moest ik na een half jaar stoppen. Daarna ben ik op het MBO versneld de opleiding voor detailhandel gaan doen. Mijn ouders hebben een bedrijf dus ik had al redelijk wat kennis. Hierdoor fietste ik er een stuk makkelijker doorheen dan bij de voorgaande opleiding. Ik slaagde zelfs bijna cum laude.

  Dit zorgde voor zelfvertrouwen en ik werd steeds gedrevener. Ik was nog niet klaar met studeren en dat kwam mede doordat ik wist dat detailhandel ook niet mijn ding was. Ik wilde HBO gaan doen alleen wist ik nog niet welke opleiding. Ik kwam uit bij de opleiding Media, Informatie & Communicatie, nu Creative Business genoemd. Dit was marketing, maar dan creatiever. Tijdens de opleiding had ik het naar mijn zin, maar de opleiding was erg breed. Ik had overal kennis van, maar ook overal geen kennis van. Hierdoor wilde ik natuurlijk weer meer, mij verdiepen en echt een professional worden. Ik denk dat meer studenten last hebben van hetzelfde ‘probleem’ als wat ik heb. Mijn gedrevenheid is groter dan mijn kunnen en dan kom je jezelf wel eens tegen. Ik bedacht mij bijvoorbeeld dat ik nog naar de universiteit wilde en dat ik nog andere opleidingen/cursussen wilde doen, waaronder chinees leren. Uiteindelijk heb ik hier de rem opgezet.

  Afstuderen

  Mijn afstudeeropdracht van de opleiding Media, Informatie & Communicatie heb ik bij Etmaal Technici gedaan. Hier kwam ik in een warm nest terecht waar ik erg van genoot. Ik mocht zelfs blijven na mijn afstuderen en vandaag de dag ben ik er nog steeds. Mijn functie wordt eigenlijk alsmaar leuker. Destijds samen met mijn oud-collega Elles en nu met mijn huidige collega’s Eva & Harriët hebben we een marketingafdeling opgezet en stellen we ons steeds professioneler op. Het is erg leuk om deel uit te maken van deze ontwikkelingen.

  Werkzaamheden

  Ik ben dagelijks druk met research, analyseren, ideeën bedenken en uitwerken. Tussendoor help ik mee met andere werkzaamheden. Ik hou de trends in de gaten wat betreft social media en speel hierop in. Ik analyseer de resultaten en stuur bij waar nodig. Bij Etmaal krijg je veel vrijheid en het leukste vind ik dan ook om nieuwe ideeën te bedenken. Wanneer een idee wordt goedgekeurd mag je deze gaan uitwerken. Het wordt dan een soort klein projectje waarvan jij de verantwoordelijke bent. Wanneer ik vervolgens de resultaten analyseer en zie dat de cijfers goed zijn geeft dit een enorme kick!

  Etmaal Technici geeft je alle ruimte om te ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk. Het is een erg goed leerbedrijf. Etmaal staat voor mij voor creativiteit, betrokkenheid, gedrevenheid en plezier. Dat zijn dan ook de redenen waarom ik voor Etmaal gekozen heb.

  Tot slot

  Als laatste heb ik nog een tip voor als je in hetzelfde schuitje zit als waar ik destijds in zat en je dus niet weet wat je wil gaan doen: gewoon beginnen. Begin aan die opleiding die je interessant lijkt. Je kan het altijd nog bijdraaien of je specialiseren. Of het nu tijdens de opleiding is of als je al aan het werk bent. Ik weet ook dat ik nog lang niet ben uitgeleerd, maar Etmaal is voor mij de stabiele factor waar ik mijn kunnen in de praktijk kan brengen naast hetgeen wat ik nog allemaal in de toekomst wil leren.

  Detachering via Etmaal Technici

  Lijkt jou het ook wel wat om bij Etmaal aan de slag te gaan? Wij hebben twee openstaande vacatures voor de functie van consultant.
  Consultant Installatietechniek
  Consultant Ondergrondse Infratechniek

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jou kunnen brengen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo