Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Een werkdag in het leven van… Johan Wever, uitvoerder

  Uitvoerder bij Enexis in Kolham

  Johan Wever is 53 jaar oud, getrouwd, heeft 2 jongens, een schoondochter en een kleinzoon van bijna 10 maanden. Vanaf 1-11-2018 is hij werkzaam als uitvoerder aansluitingen bij Enexis Kolham. Hij vertelt over zijn loopbaan en hoe een werkdag als uitvoerder bij Enexis eruit ziet.

  Begonnen als…

  In 1991 ben ik begonnen bij een kleine aannemer in Gieterveen als monteur op een Hoogwerker. Het bedrijf is overgenomen in 1998 door Imtech en in 2002 heb ik de overstap gemaakt naar Essent. In 2005 heb ik een nieuwe functie gekregen als projectrealisator. In 2010 is de openbare verlichting afdeling geprivatiseerd en kreeg het de naam Ziut, hier heb ik tot 2016 gewerkt. Ik was daarna werkzaam bij Citytec, waarna ik in 2017 bij Stam & Co als uitvoerder aansluitingen ben begonnen. In 2018 ben ik nog bij Dynniq werkzaam geweest.

  Mijn werkzaamheden

  Mijn gemiddelde dag ziet er als volgt uit; in de morgen moet ik openbare verlichting vrijschakelen, zodat de aannemer die dag zijn werk veilig kan uitvoeren. In de loop van de dag voer ik kabelselecties uit, zodat de aansluiting op de juiste kabel wordt gemonteerd. Ook ga ik schouwen wanneer er bijzonderheden naar voor komen bij een aanvraag voor een aansluiting. Op het einde van de middag wordt het veilig gestelde net van de openbare verlichting weer opgeheven. In de tussentijd wordt de administratie verwerkt.

  Voor mij is het belangrijk om te werken bij een bedrijf waarbij de veiligheid en een goede werksfeer belangrijk zijn.
  Het leuke van het werken in de techniek is dat er geen dag hetzelfde is, zowel qua elektrotechnische werkzaamheden als de locatie en het werken met mensen maakt het tot een mooie baan. Onmisbaar tijdens mijn werk zijn de sociale contacten.

  Detachering via Etmaal Technici

  Lijkt jou het ook wel wat om als uitvoerder aan de slag te gaan? Kijk bij onze vacatures of informeer bij ons naar de mogelijkheden!

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jouw kunnen brengen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo