Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Een werkdag in het leven van… Joeri, assistent uitvoerder

  Joeri is 29 jaar en woont in Groningen. Sinds een half jaar is hij werkzaam voor Visser & Smit Hanab als assistent uitvoerder. Joeri vertelt over hoe hij bij Etmaal is terecht gekomen, hoe zijn gemiddelde werkdag eruitziet en wat zijn werk zo leuk maakt.

  Stel jezelf even voor

  Mijn naam is Joeri, 29 jaar en ik woon in Groningen. Ik ben werkzaam bij Visser & Smit Hanab distributie, sectie Noord gevestigd in Groningen. Mijn functie is assistent uitvoerder.

  Hoe ben je begonnen?

  Ik heb zelf gesolliciteerd naar de functie van uitvoerder. Naar aanleiding van de sollicitatie ben ik benaderd door Rogier om kennis te maken met Etmaal. Tijdens de kennismaking hebben we besproken wat ik zoek, wat ik kan en wat ik wil. Vanuit daar is het balletje gaan rollen en zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat de functie van assistent uitvoerder bij mij past. Nu zit ik inmiddels al bijna een half jaar bij Visser & Smit Hanab.

  Voordat ik ben begonnen als assistent uitvoerder heb ik 2,5 jaar gewerkt als calculator bij een grond-weg- en waterbouw aannemer in Friesland. Uiteindelijk toch besloten om verder te kijken. Ik wilde namelijk graag meer naar buiten en een functie dicht bij huis.

  Hoe ziet een gemiddelde werkdag voor jou eruit?

  Ik sta om 06:00 op en begin om 07:00. Inmiddels heb ik een goed gevulde dag. Ik begeleid een aantal projecten, daar hou ik de planning van bij, zodat de jongens buiten weten wat ze moeten doen. Daarnaast zorg ik dat ze worden voorzien van materialen. De financiën houd ik op de achtergrond ook bij. Elke dag zorg ik dat ik even bij de ploegen kijk. Vandaag ben ik bijvoorbeeld eerst naar Schoonebeek gereden waar een project loopt, hier overleg ik wat de jongens kunnen doen en/of er problemen zijn. Vervolgens rij ik door naar een ander project in Groningen om daar hetzelfde te doen. Terug op kantoor heb ik veel mails ontvangen die ik afhandel en bereid ik de volgende projecten voor. Ik zorg voor de begroting, doe de voorcalculatie en, werk de administratie bij van de lopende projecten. Ik schakel met collega’s, houd controle over de huidige projecten en help waar nodig. Door de afwisseling, de verschillende projecten en dat iedere dag anders is, vind ik mijn werk enorm leuk.

  Wat maakt je werk zo leuk?

  Mijn werk vind ik zo leuk omdat het heel dynamisch is, dat ik concrete dingen kan doen en dat ik vrij word gelaten. Ik zie van mijn werk direct resultaat en heb vooral veel afwisseling op een dag. Iedere dag is anders, vooraf weet ik niet hoe mijn dag eruitziet. Ik weet dat ik op kantoor opstart, maar daar houdt het ook mee op. Gedurende de dag komt er zoveel op me af, zo is mijn dag goed gevuld.

  Heb je nog ambities om door te studeren/groeien?

  Ik wil binnenkort, wanneer het kan, starten met het opleidingstraject om uitvoerder te worden. Dat is ook het doel. Nu ben ik namelijk begonnen als assistent uitvoerder omdat ik weinig ervaring heb. Als ik de opleiding heb afgerond, wil ik graag als uitvoerder aan de slag. Daarna zien hoe ver we kunnen komen. Veel ervaring opdoen is voor nu belangrijk. Voor de komende jaren zit ik wel goed.

  Hoe ervaar je het om via Etmaal te werken?

  Goed!! Ik heb in principe niet veel contact met Etmaal. Mijn opdracht is vast en ik schakel veel intern bij Visser & Smit Hanab. Op het moment dat ik wel wat nodig heb, vanuit Etmaal, kan ik Rogier altijd bellen. Dat contact is heel soepel. Dus eigenlijk ben ik er erg positief en tevreden over. 

  Detachering via Etmaal Technici

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jou kan brengen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Tot snel!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo