Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Een werkdag in het leven van… Eva, consultant

  Eva is 26 jaar, woont in Dieren en is werkzaam als consultant bij Etmaal Technici. Ze vertelt over haar loopbaan en hoe een werkdag als consultant bij Etmaal Technici eruitziet.

  Begonnen als...

  Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik vrij snel aan de slag gegaan als intercedent binnen de technische sector. Een onwijs leuke en leerzame eerste baan waarbij ik de kneepjes van het vak heb geleerd.

  Via een oud collega ben ik bij Etmaal Technici aan tafel gekomen en vond ik de uitdaging binnen de ondergrondse distributie- en installatietechniek onwijs gaaf. Januari 2018 ben ik dan ook gestart bij Etmaal. Daarnaast keek ik er naar uit om te groeien binnen het uitzenden, detacheren en de werving en selectie. Destijds werkte ik samen met veel ervaren consultants die mij hebben begeleid in het vak.

  Mijn werkzaamheden

  Mijn werkzaamheden zijn absoluut divers te noemen. Etmaal Technici recruit voor de ondergrondse infra, telecom- en installatietechniek. Daarnaast houd ik mij samen met Loes en Harriët bezig met de on- en offlinemarketing. Sinds dit jaar houd ik mij ook bezig met de interne processen. Hieronder kan verstaan worden dat ik de werkprocessen van A tot Z zo efficiënt en werkbaar mogelijk probeer te maken. Een ontzettend leuke baan!

  Op maandag werk ik altijd op ons kantoor in Almelo. Voor mij is dit ongeveer 60 minuten rijden en hierdoor heb ik de tijd om naar één van mijn favoriete podcasts “Geuze en Gorgels” te luisteren. Ook telefoneer ik met de monteurs buiten, wanneer nodig. Op kantoor begin ik met het doornemen van nieuwe sollicitanten, aanvragen, de vacaturebanken en mijn mail.

  Hierna hebben wij onze weekstart, maar blikken ook terug op vorige week. We hebben vaste agenda punten maar iedereen heeft altijd zijn eigen inbreng en highlights. De consultants spreken hun weekplanning, bezoeken en vacatures door. Deze vacatures worden door Loes en mij op onze website geplaatst. Daarnaast bespreken wij ook de marketingactiviteiten en hebben een ontzettend leuk kerstpakket voor jullie bedacht 😉. Too be continued..

  Na een gezamenlijke lunch op kantoor, heb ik in de middag afspraken op locatie of via Teams, dit kan op een projectlocatie of bij de klant zijn. Als dit niet zo is werk ik voornamelijk achter de computer en bel ik met mogelijke kandidaten. Om 17:00 is de werkdag voorbij; ik pak mijn tas in, zet Flitsmeister aan en vervolg mijn weg weer naar huis. Elke maandag op weg naar huis realiseer ik mij weer hoe snel de dag voorbij is gevolgen. Ik denk dat dit zo ontzettend belangrijk is en je niet de minuten van de klok zit weg te kijken op je werk.

  Wat is er zo leuk aan mijn werk?

  Het werken bij Etmaal is zeer dynamisch en je krijgt alle vrijheid om je te ontplooien tot een betere sparringspartner. Meelopen en kijken op projectlocaties en seminars volgen kunnen wij zelf inplannen. Daarnaast werken wij in een hecht team en zijn goed op elkaar ingespeeld. De mix van plezier hebben en hard werken is perfect in balans. Hierdoor voelt elke dag bij Etmaal Technici weer als thuis komen.

  Detachering via Etmaal Technici

  Lijkt jou het ook wel wat om als consultant aan de slag te gaan? Wij hebben twee openstaande vacatures voor de functie van consultant.
  Consultant Installatietechniek
  Consultant Ondergrondse Infratechniek

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jou kunnen brengen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo