Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Een werkdag in het leven van… Bianca, recruiter

  Mijn naam is Bianca Di Marzio (Italiaans 😉), 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend Luuk in Wierden. Sinds een aantal weken ben ik gestart bij Etmaal Technici als recruiter. Samen met Rogier en Joost ga ik mij bezig houden binnen de energietechniek. In de avonduren hebben Luuk en ik samen ook nog een eigen bedrijf.

  Hoe het begon…

  Mijn allereerste baantje was bij de onderneming van mijn vader. Het samenwerken bleek na een aantal weken toch niet zo goed te werken. Vervolgens een bijbaantje gehad bij de lokale supermarkt en in de horeca.

  Mijn MBO en HBO opleiding heb ik gedaan in de sales, omdat ik altijd dacht dat ik deze kant op wilde. Hiervoor dus ook verschillende stages gedaan in de sales, waaronder vier maanden in Madrid. Dat was wel echt super gaaf!

  Nu inmiddels anderhalf jaar geleden begon ik te twijfelen of ik fulltime in de sales wou blijven. Na verschillende oriëntaties, kwam ik er achter dat ik  echt een mensenmens ben. In oktober 2022 kreeg ik de kans om te starten als HR/Recruiter bij een bouwbedrijf. De functie beviel me zo goed en inmiddels heb ik de overstap naar Etmaal gemaakt.

  Mijn werkdagen

  Dagelijks ben ik druk met het werven van nieuwe kandidaten. Na het werven, komen er intakes met potentiële kandidaten. Daarnaast ben ik dagelijks druk met het oriënteren van welke vacatures open staan bij onze klanten om hierop in te spelen. Ik brainstorm met collega’s over nieuwe mogelijkheden. Ook is het natuurlijk van belang dat de administratie bijgehouden wordt.

  Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ik met verschillende kandidaten en collega’s in contact kom. Om te kijken wat de drijfveer van iemand is. Maar ook om relaties op te bouwen.

  Het werken bij Etmaal vind ik leuk omdat er een open cultuur is, ik dingen zelf mag introduceren en word gehoord. Daarnaast vind ik werken bij Etmaal zo leuk om de gezelligheid en de borrels!

  De toekomst

  Ik sta open voor trainingen/cursussen, ik denk dat het altijd goed is om je te blijven ontwikkelen. Maar welke richting heb ik nog geen idee van. Eerst maar de branche energietechniek leren kennen, Etmaal en de collega’s.

  Detachering via Etmaal Technici

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jou kan brengen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Tot snel!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo