Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

De Week van het Nederlandse Bier

  19 t/m 29 mei is het de Week van het Nederlandse Bier. Etmaal heeft sinds kort zelf ook een biercollectie en daarom vonden we het leuk om daar deze week even bij stil te staan. Want misschien vraag je je wel af; waarom heeft Etmaal nou eigenlijk bier? Of hoe komt zoiets tot stand? Dat gaan we jullie vertellen.

   

  René – en waarschijnlijk nog veel meer mannen – droomde al heel lang van zijn eigen bier. Vorig jaar was het moment daar dat hij samen met de marketingafdeling aan het brouwen is gegaan om een ambitie waar te maken.

  Het begon bij het bedenken van namen, inspiratie op doen en natuurlijk met een aantal collega’s het proeven van verschillende bieren. Langzaam werd alles in werking gezet. Na het vaststellen van de smaken, het bedenken van de namen en het maken van verschillende conceptversies van de etiketten werd de beslissing gemaakt.

  Wij waren erg in spanning over hoe de flesjes eruit zouden zien en natuurlijk hoe ze zouden smaken. Nadat onze eerste levering binnen kwam waren we laaiend enthousiast. Natuurlijk wilden we dit ook graag met velen delen. Daarom heeft iedereen binnen Etmaal een speciaal-bierpakketje gekregen.

  Hier hebben we ontzettend leuke reacties op gekregen en dat smaakte naar meer. Er kwam zelfs nog een tweede en derde levering, en nu we een paar maanden verder zijn wilden we graag iets nieuws. Daarom hebben we voor de zomer een nieuwe smaak geïntroduceerd, namelijk: Etmaal Weizen. Ook dit biertje zal binnenkort iedereen binnen Etmaal ontvangen. Tevens gaan we onze relaties ook blij maken met een aantal exemplaren. Een mooi moment om tegelijk de lopende zaken even te evalueren.

  Naast het ontwikkelen van lekkere biertjes zijn we op zoek naar een collega die met ons meedenkt over nieuwe speciaalbiertjes en op vrijdagmiddag er ook gezellig eentje meedrinkt!

  Ben jij een ster in het bezorgen van de juiste boodschap of een bierpakket? Houd jij daarnaast altijd het hoofd, maar ook het bier op kantoor koel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: https://etmaal.com/vacatures/consultant-energietechniek/.

  Info over onze bieren:

  Technisch blond: De Vacature
  “De Vacature” is een heerlijk blond bier van Etmaal. Op een temperatuur van 6 graden Celsius, is dit bier in staat om elke smaakpapil optimaal tevreden te stellen. Neem de smaak van “De Vacature” goed in je op en wie weet brengt het je op bijzondere gedachten!

  Een technische tripel: De Collega
  “De Collega” is een krachtige tripel van Etmaal Bier. Met zijn verfrissende smaak en heldere aanblik, komt hij bij iedere gelegenheid goed tot zijn recht.

  Een technische Weizen: Het Talent
  “Het Talent” is een weizen bier. Technisch gebrouwen door de specialisten van Etmaal Technici en evenwichtig op smaak gebracht met veel karakter. De verfrissende smaak van “Het Talent” is er eentje die indruk maakt en niet snel zal worden vergeten. Een heerlijke Weizen, ook na een drukke werkdag.

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo