Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

De dames van Etmaal

  We hebben al eerder wat verhalen geschreven over onze vrouwelijke collega’s die werkzaam zijn binnen de verschillende technische branches. Dit keer gaan we wat vertellen over de vier dames die op het kantoor van Etmaal werkzaam zijn.

  Maureen

  Ik werk, samen met Harriët, op de backoffice van Etmaal. Onze grootste zorg is dat iedereen op tijd zijn salaris ontvangt en ook verzorgen we de contracten van nieuwe medewerkers.

  Daarnaast zijn we druk met de kerstpakketten, het bijhouden van ontwikkelingen op HR-gebied, cao-aanpassingen, het eten van (pure) chocola en het verwerken van ziektemeldingen behoren tot onze werkzaamheden, evenals de debiteuren- en crediteurenadministratie.

  Harriët

  Een werkdag bij Etmaal in een notendop:

  Samen met Maureen werk ik op de backoffice, waar ik een erg divers takenpakket heb. Op maandagmorgen begin ik altijd met het goedkeuren van de uren van onze medewerkers. Ik controleer of de uren correct zijn ingebracht en of deze overeenkomen met de uren die onze opdrachtgevers doorgeven. Als de uren overeenkomen komen worden er facturen gemaakt voor de opdrachtgevers.

  In de loop van de week worden er andere werkzaamheden opgepakt, zoals:

  • Aanmeldingen opleidingen voor medewerkers;
  • Contracten opstellen voor nieuwe medewerkers;
  • Juiste Persoonlijke Beschermingsmiddelen bestellen;
  • Ziektedossier en -meldingen verwerken;

  Ik pak altijd de taken die de hoogste prioriteit hebben als eerste op, vervolgens werk ik de rest van het lijstje af. Daarnaast beantwoord ik natuurlijk mijn mail en de telefoon. Ik heb veel telefonisch contact, bijvoorbeeld met het UWV om overleg te hebben over een aanvraag voor loonkostenvoordeel van een oudere werknemer die bij ons in dienst komt. Ik redigeer een tekst en bedenk waar we onze medewerkers mee kunnen verrassen tijdens Valentijn of de zomervakantie.

  Verder boek ik facturen in of controleer ik op opdrachtgevers hun facturen hebben betaald. Als een consultant terugkomt van de buitendienst overleggen we samen wat er administratief nog geregeld moet worden, plan ik dit in of handel ik dit direct af. Ook zet ik de uitgaande post klaar voor verzending en dan is de dag alweer voorbij.

  Eva

  Mijn werkzaamheden zijn absoluut divers te noemen. Ik recruit voor de ondergrondse infra en telecom. Daarnaast houd ik mij samen met Loes bezig met de on- en offlinemarketing. Ook houd ik mij sinds kort bezig met de interne processen. Hieronder kan verstaan worden dat ik de werkprocessen van A tot Z zo efficiënt en werkbaar mogelijk probeer te maken. Een ontzettend leuke baan!

  Ik breng veel tijd door onderweg waar ik telefoneer met de monteurs buiten of met opdrachtgevers. Op kantoor begin ik met het doornemen van nieuwe sollicitanten, aanvragen, de vacaturebanken en mijn mail. Soms heb ik ook afspraken op locatie of via Teams, denk bijvoorbeeld aan een projectlocatie of bij een klant. Tussendoor bel ik met mogelijke kandidaten.

  Het werken bij Etmaal is zeer dynamisch en je krijgt alle vrijheid om je te ontplooien tot een betere sparringpartner. Meelopen en kijken op projectlocaties en seminars volgen kunnen wij zelf inplannen. Daarnaast werken wij in een hecht team en zijn goed op elkaar ingespeeld. De mix van plezier hebben en hard werken is perfect in balans. Hierdoor voelt elke dag bij Etmaal Technici weer als thuiskomen.

  Loes

  Samen met Eva ben ik verantwoordelijk voor de on- en offlinemarketing. Ik ben dagelijks druk met research, analyseren, ideeën bedenken en uitwerken. Tussendoor maak ik de socialmediaplanning voor de komende maand, schrijf ik af en toe vacatures en maak ik content voor de on- en offline uitingen & de nieuwsbrieven. Daarnaast houd ik de trends in de gaten wat betreft social media en speel ik hierop in. Ik analyseer de resultaten en stuur bij waar nodig.

  Bij Etmaal krijg je veel vrijheid en het leukste vind ik dan ook om nieuwe ideeën te bedenken, deze naar een campagne te vertalen en van A tot Z uit te werken. Wanneer ik vervolgens de resultaten analyseer en zie dat de cijfers goed zijn geeft dit een enorme kick! Etmaal Technici geeft je alle ruimte om te ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk. Het is een erg goed leerbedrijf. Etmaal staat voor mij voor creativiteit, betrokkenheid, gedrevenheid en plezier. Dat zijn dan ook de redenen waarom ik voor Etmaal gekozen heb.

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo