Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Een werkdag in het leven van… Erik Lanser, GasFitter

  Een functieomschrijving zegt natuurlijk al wat over de inhoud van de functie. Maar om te weten hoe het nu echt in de praktijk gaat, nemen we een kijkje bij een werkdag van Erik Lanser. Erik Lanser is woonachtig in Delft en werkzaam bij de BAM Infra, Energie & Water als gasfitter. Hij is 28 jaar jong en heeft de opleiding MBO monteur gas/water/warmte niveau 3 gevolgd. Hij doet dit werk nu alweer 6 jaar en hij is sinds april 2018 in dienst bij Etmaal Technici.

  Begin januari ga ik via de BAM en Etmaal starten met mijn MBO niveau 3 1e monteur gas/water/warmte om daarna AVP’er te worden bij de BAM. Een erg mooi traject waar ik nu al naar uit kijk.

  Hoe ziet een werkdag eruit?

  ‘Vandaag begint de werkdag om 7 uur, maar dit is wel verschillend, soms begint de werkdag nog iets eerder, maar dit verschilt per dag en klus.

  Mijn werkdag begon vanmorgen met het ophalen van opdrachten/spullen op onze locatie in Delft. Daarna ben ik naar mijn werkplek gereden om hier de werkzaamheden uit te gaan voeren. Vandaag heb ik een aansluitleiding gesaneerd met bekleedstaal samen met 1 andere monteur. Op andere werkdagen ben ik ook voornamelijk het saneren en als het druk is doe ik ook schouwwerk erbij. Ik doe dit samen met mijn collega Husein, een erg fijne en loyale collega.

  Wat maakt het werk zo leuk?

  Het leukst aan mijn werk is dat mijn dagen altijd anders zijn en ik op veel verschillende plekken kom. Onderweg in de bus altijd feest bij mij. Lekker muziekje op en door naar de klus.

  Ook vindt ik het erg leuk dat ik lekker buiten aan de slag kan. Hier zitten ook voor en nadelen aan maar dat geeft niet. Alle vrijheden en het vertrouwen van de BAM is erg fijn! En elke werkdag is weer verschillend, ik maak er altijd een feestje van. Het werk verveeld nooit!

  Detachering via Etmaal Technici

  Lijkt jou het ook wel wat om als gasfitter aan de slag te gaan? Kijk bij onze vacatures of informeer bij ons naar de mogelijkheden!

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jouw kunnen brengen? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo