Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Sportprestaties van onze collega’s

  Binnen Etmaal zijn we regelmatig met sport bezig. Zo hebben we op kantoor een tafeltennistafel staan waar, tijdens de pauzes, menig potje wordt gespeeld. Af en toe spat het fanatisme ervan af en kan iedereen op kantoor meegenieten van de overwinningen die collega’s behalen.
  Dit fanatisme uit zich bij sommige collega’s ook in sportprestaties buiten kantoortijd. Afgelopen jaar hebben drie collega’s een uitzonderlijke sportprestatie geleverd. Iets waar we enorm trots op zijn.

  Dutch Masters of MTB

  Zo deden, op zondag 3 oktober, René Kassies en Robert Huis in ’t Veld mee aan de Dutch Masters of MTB in Haarle. Een ultieme uitdaging van 200 km voor iedere MTB’er.
  Het parcours werd verreden door het bosrijke en heuvelachtige landschap van Overijssel, o.a. de Sallandse Heuvelrug. Het was een loodzware tocht. De dag begon kletsnat en winderig. Het regenachtige weer hield de hele dag aan waardoor het parcours steeds zwaarder werd. Maar opgeven was geen optie voor René en Robert. Heel even spookte deze gedachte door hun hoofd, maar hier hebben ze niet aan toegegeven. Een recordaantal van 1500 deelnemers startte deze dag, uiteindelijk wisten maar 333 deelnemers de finish te halen, waaronder René en Robert. Wat een topprestatie!!

  Hier de uitslagen van René en Robert:

  • René, positie 49 in een netto tijd van 8 uur, 46 minuten en 15 seconden
  • Robert, positie 178 in een netto tijd van 10 uur, 30 minuten en 6 seconden

  De marathon van Rotterdam

  En dan hebben we nog Maureen van Laar. Zij liep op zondag 23 oktober de marathon van Rotterdam.
  In totaal deden er 10866 lopers mee aan de marathon, waaronder 2355 vrouwen.
  De dag begon voor Maureen met een goed ontbijt, waarna zij zich, in gezelschap van man en kinderen, naar de start begaf. Het weer was goed. Een zonnetje en niet te warm. Perfect weer om de ultieme prestatie neer te zetten. Vol goede moed en super enthousiast begon Maureen aan de 42,195 km. De sfeer in Rotterdam was geweldig. Langs het parcours, door de binnenstad van Rotterdam, stonden toeschouwers de deelnemers toe te juichen. Dit gaf zo’n enorme kick. Maureen vertelde na de loop……..”mensen riepen mijn naam en dat zweepte mij op”. Maureen heeft dan ook een topprestatie geleverd en ook daar zijn we super trots op!

  Hier de uitslag van Maureen:

  • Positie 4178 (van alle lopers) en positie 385 (van de vrouwen) in een netto tijd van 3 uur, 50 minuten en 12 seconden

  Detachering via Etmaal Technici

  Mocht je nu ook graag willen werken binnen een team dat topprestaties niet uit de weg gaat, kijk dan op onze website voor de actuele vacatures.

  Wij hebben twee openstaande vacatures voor de functie van consultant.
  Consultant Installatietechniek
  Consultant Ondergrondse Infratechniek

  Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jou kunnen brengen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en wellicht word jij onze nieuwste collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo