Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

servicemonteur pompgemalen​

Werkzaamheden van een servicemonteur pompgemalen

Als servicemonteur/ monteur buitendienst ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden en verschillende onderhouds- en storingsopdrachten op locatie. Je houdt je onder andere bezig met het aanleggen, de reconstructie en het onderhoud van pompen en gemalen. Gemalen zorgen ervoor dat de waterstand (het peil) in een bepaald gebied op peil blijft. De pomp zorgt ervoor dat het water ook daadwerkelijk omhoog gepompt wordt. Er zijn veel verschillende soorten pompen, sommigen staan geheel onder water en anderen staat juist droog in bijvoorbeeld een kelder. Aangezien de pompen altijd elektrisch worden aangedreven, is (basis) kennis van elektronica vereist.

Naast de aanleg en het periodiek onderhoud los je als servicemonteur pompgemalen problemen, defecten en storingen op en verricht je werkzaamheden ten behoeve van nieuwbouwprojecten. Iedere dag is anders en soms werk je zelfstandig en soms in teamverband. Ons team bestaat uit enthousiaste vakbekwame monteurs, van jong tot oud en zij hechten waarde aan de juiste inzet en de wil om van alles te leren. Naast deze wil om te leren zijn flexibiliteit en servicegerichtheid van groot belang in deze functie.

Werkzaamheden van een servicemonteur aandrijftechniek bestaan uit het repareren, keuren, reviseren, monteren en in bedrijf stellen van installaties. Natuurlijk hoort het lokaliseren en verhelpen van defecten en storingen ook bij de werkzaamheden van een service monteur aandrijftechniek.

Noodzakelijke diploma's / vereisten servicemonteur

  • Minimaal een afgeronde technische MBO opleiding niveau 3/4 . Bijvoorbeeld: elektrotechniek, Mechatronica of werktuigbouwkunde;
  • Minimaal 2 jaar relevant werkervaring binnen de techniek als monteur;
  • In het bezit of bereid om een VCA, BHV en elektrisch schakelen certificaat te halen;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid om over- en storingsdiensten van collega’s over te nemen.

Vacatures servicemonteur pompgemalen

De vacatures die te vinden zijn op onze website zijn de actuele vacatures die wij open hebben staan voor servicemonteur pompgemalen en andere beroepen. Indien uw gewenste vacature er niet tussen staat kunt u contact met ons opnemen om te kijken welke mogelijkheden Etmaal u kan bieden. Bekijk onze vacature servicemonteur pompgemalen of gerelateerde vacatures eenvoudig op onze website.

Servicemonteur pompgemalen bij Etmaal?

Als servicemonteur ben je het visitekaartje van het bedrijf en aanspreekpunt op locatie. Het is dan ook belangrijk dat je als servicemonteur zowel mondeling als schriftelijk goed weet uit te drukken. In deze moderne tijd werken de monteurs volledig digitaal met behulp van een smartphone en laptop. Wil jij graag werken als servicemonteur, maar voldoe je nog niet aan de vereisten? Dankzij onze Etmaal Academy is het mogelijk om werken en leren te combineren. Wellicht is er daar nog een mogelijkheid om toch als servicemonteur aan de slag te gaan. Neem daarvoor contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Heb je vragen?
Heb je een vraag over een vacature of wil je aanvullende informatie?
Neem dan contact op met Rob Sleebos Consultant
Email Rob Sleebos 0546 - 853 133

Etmaal verbindt technici binnen de energie- en installatietechniek.

Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
Copyright 2024 Etmaal Almelo