Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Even voorstellen…

  Hoi!

  Mijn naam is Maureen van Laar. Ik werk, samen met Harriët, op de backoffice van Etmaal. Onze grootste zorg is dat iedereen op tijd zijn salaris ontvangt en ook verzorgen we de contracten van nieuwe medewerkers.

  Maar ook de kerstpakketten, het bijhouden van ontwikkelingen op HR-gebied, cao-aanpassingen, het eten van (pure) chocola en het verwerken van ziektemeldingen behoren tot onze werkzaamheden, evenals de debiteuren- en crediteurenadministratie.

  Sinds 2010 ben ik eigenlijk al betrokken bij dit mooie bedrijf. Toen verzorgde ik de financiële administratie, naast mijn reguliere baan bij een woningcorporatie. Ik denk dat ik hier toen gemiddeld 4 uur per week aan besteedde. Inmiddels heb ik hier een weektaak aan. Dit zegt iets over de mooie ontwikkelingen die Etmaal heeft doorgemaakt. Niet zonder vallen en opstaan; maar ja, als je nooit valt, leer je ook nooit opstaan.

  De voldoening uit mijn werk haal ik uit het omgaan met collega’s. Maar bovenal; Hóe mooi is het, dat je mensen een nieuwe baan kan bieden?? 

  In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, spreek ik regelmatig af met vrienden en besteed graag tijd aan mijn gezin. Samen met René heb ik twee dochters; Charlotte en Juliët van 11 en 9 jaar oud.

  Daarnaast sport ik regelmatig, met mooi weer (lees: weinig wind) stap ik op de wielrenner en daarnaast loop ik vaak een rondje hard. Vorig jaar heb ik voor het eerst een marathon op mijn naam mogen zetten; de NN Rotterdam Marathon. Ik hoop er ooit nog een keer 1 te doen.. Misschien wel in het buitenland…. 😊. Maar voorlopig even niet, we zijn bezig met het bouwen van een huis en daar gaat toch ook behoorlijk wat tijd in zitten. Dus die marathon in het buitenland moet toch echt nog even wachten…

  Detachering via Etmaal Technici

  Wij bij Etmaal Technici detacheren onze collega’s bij verschillende opdrachtgevers binnen verschillende branches, maar wat is detachering eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij leggen het je graag uit!

  Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij, ook wel de opdrachtgever genoemd. Als medewerker kom je in dienst bij het detacheringsbureau. Onze opdrachtgevers maken om verschillende redenen gebruik van gedetacheerde medewerkers zoals: vervanging vanwege ziekte, het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden of vanwege krapte op de arbeidsmarkt.

  Detachering via Etmaal Technici houdt in dat jouw kennis en ervaring centraal staat. Samen met een ervaren consultant onderzoeken we waar jouw ambitie ligt en hoe wij die gezamenlijk kunnen realiseren. Wij bij Etmaal Technici gaan voor de perfecte match, je wordt immers onze collega!

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo