Etmaal Technici
0546 - 853 133verbinden met Mijn Etmaal

Een werkdag in het leven van… Harriët, HR-officemanager

  Harriët woont in Den Ham en is sinds één jaar werkzaam als HR-officemanager bij Etmaal Technici. Ze vertelt over haar loopbaan en hoe het is om als HR-officemanager bij Etmaal Technici te werken.

  Begonnen als...

  Sinds maart 2021 ben ik werkzaam als HR-officemanager bij Etmaal Technici. Daarvoor heb ik 25 jaar ervaring opgedaan, in verschillende functies, bij een grote financiële instelling en een aantal jaren bij een klein bedrijf als officemanager. In maart 2021 kreeg ik de mogelijkheid om een nieuwe uitdaging aan te gaan als HR-officemanager. Deze heb ik met beide handen aangegrepen. Al tijdens de sollicitatieprocedure kreeg ik een warm gevoel bij dit mooie bedrijf. Wat onwennig begon ik op 17 maart 2021 aan deze mooie baan. Na een aantal weken “inwerken” begon ik mij redelijk zelfverzekerd te voelen en durfde ik werkzaamheden zelfstandig op te pakken. Nu we bijna een jaar verder zijn kan ik zeggen dat ik de leukste baan heb binnen een geweldig team! Wat voel ik me hier thuis. De korte lijnen, de toegankelijkheid maar bovenal het vertrouwen dat ik krijg.

  Hoe ziet mijn werkdag eruit...?

  Nou geen dag is hetzelfde maar op maandagmorgen, zo rond half 9, begin ik altijd met het goedkeuren van de uren van onze medewerkers. Zij brengen de gewerkte uren in onze app in. Ik controleer of de uren correct zijn ingebracht en of deze overeenkomen met de uren die onze opdrachtgevers doorgeven. Als de uren overeenkomen worden er facturen gemaakt voor de opdrachtgevers. De ziekmeldingen van deze dag worden verwerkt en om 10 uur schuif ik aan bij het werkoverleg om lopende zaken te bespreken met de accountmanagers.

  Uit dit werkoverleg komen vaak werkzaamheden die in de loop van de week worden opgepakt. Dit zijn o.a.

  • Aanmeldingen opleidingen voor medewerkers;
  • Contracten opstellen voor nieuwe medewerkers;
  • Juiste Persoonlijke Beschermingsmiddelen bestellen;
  • Ziektedossier en -meldingen verwerken;
  • Marketingactiviteiten, zoals onze interne nieuwsbrief.

  Rond 10:45 uur neem ik dan een bak koffie en pak ik als eerste de taken op die de hoogste prioriteit hebben. Ondertussen beantwoord ik mijn mail en de telefoon en scoor ik ergens een stukje chocola.
  Ik sluit aan bij het marketingoverleg en samen bedenken we onze socialmediaplanning.

  Rond half één eten we gezamenlijk een broodje in onze kantine. Vaak is dit een lekker broodje dat we halen, maar ook wel eens de gesmeerde meegenomen boterhammen van thuis 😉.

  Daarna begin ik rond één uur weer met mijn werkzaamheden. Ik pleeg een telefoontje naar het UWV om overleg te hebben over een aanvraag loonkostenvoordeel voor een oudere werknemer die bij ons in dienst komt of om onwerkbaar weer te bespreken. Ik redigeer een tekst en bedenk waar we onze medewerkers mee kunnen verrassen tijdens Valentijn of de zomervakantie.

  Nog een paar facturen worden ingeboekt door mij en ik controleer of onze opdrachtgevers hun facturen betalen. Een accountmanager komt terug op kantoor, nadat hij in de buitendienst is geweest, en heeft nog een aantal af te handelen zaken voor mij. Ik plan deze in of handel ze direct af.
  Ik drink nog een bakje koffie samen met mijn collega en maak de uitgaande post klaar voor verzending. En zo is de dag alweer bijna voorbij. Rond 17:00 uur sluit ik mijn laptop af en ga ik met een voldaan gevoel richting huis om na een ontspannen avond en goede nachtrust de volgende dag weer met frisse moed te beginnen aan een superleuke werkdag.

  Werken bij Etmaal Technici

  Wil je meer weten over werken bij Etmaal Technici dan mag je altijd contact met mij opnemen of kijk op onze vacaturepagina naar de openstaande vacatures die we hebben.

  Wil jij ook werken bij één van deze werkgevers?

  Ondergrondse infratechniek Energietechniek Installatietechniek
  Copyright 2024 Etmaal Almelo