Etmaal Technici
Telecom

Werken in de telecom

Sommige mensen willen graag werken in de telecom. Telecom is een mooie en veelzijdige branche waar je veel verschillende functie kan vervullen. Maar waar komt het woord telecommunicatie eigenlijk vandaan? “Het is een samenstelling uit het Griekse tèle = ver en het Latijnse communicatie = mededelen’’. Het woord telecom betekent het overbrengen van informatie van de ene plek naar een andere, zonder dat iets of iemand zich fysiek verplaatst.

Wil je weten wat telecom en telecommunicatie precies in houdt? Dan biedt Etmaal de informatie waar jij naar op zoek bent. Wil jij graag werken in de telecom? Dan biedt Etmaal diverse telecom vacatures en informatie over telecommunicatie. Heb jij vragen over telecom? Of ben jij op zoek naar een passende telecom baan? Dan kun je contact opnemen met Etmaal of de telecom vacatures op onze website bekijken. Wij helpen jou graag bij het vinden van een baan die bij jou past!

Telecom vacatures

Telecom baan vinden bij Etmaal

Ben jij op zoek naar een telecom baan? Dan ben je bij Etmaal aan het juiste adres, hierboven staan enkele telecom vacatures van dit moment. Voor een totaal overzicht van alle telecom vacatures, dan kun je naar het overzicht van de telecom vacatures gaan. Wanneer je gaat werken in de telecom, dan kunnen we de telecom infra indelen in een drietal productgroepen:

  1. Glasvezelnetwerk
  2. Coaxnetwerk
  3. Mobiele netwerken (zendmasten en antennes)

Binnen deze productgroepen zal jij dan ook komen te werken. Telecommunicatie is erg belangrijk in het leven van tegenwoordig. Want we gebruiken allemaal een mobiele telefoon, willen televisie kijken, films en series streamen en gebruiken dagelijks het internet. Daarom zijn mensen die werken in de telecom erg belangrijk! Zoek jij een telecom vacature die bij jou past? Neem dan contact op met Etmaal of bekijk onze vacatures en solliciteer! Wij gaan graag met jou in gesprek om een passende vacature te vinden binnen de telecom!

 

Etmaal helpt met het vinden van een baan of passende werknemer

Als technisch detacheringsbureau hebben wij jarenlange ervaring en zoeken wij naar de speld in de hooiberg. Wanneer een werkgever een openstaande vacature heeft of wanneer jij als werkzoekende een nieuwe baan zoekt, dan kan Etmaal jou helpen. Dankzij een groot netwerk en jarenlange ervaring zoeken wij de juiste match tussen de vacature, werkzoekende en werkgever. Daarbij kunnen wij binnen Etmaal niet alleen telecom vacatures aanbieden, maar bieden wij ook technische vacatures en vacatures installatietechniek. Is de telecombranche uiteindelijk toch niet voor jou? Dan helpen wij jou graag verder binnen de andere branches op zoek naar de juiste uitdaging.

Wil jij graag aan het werk gaan, maar ondertussen ook blijven leren? Dan kan de Etmaal Academy iets voor jou zijn! Dankzij de combinatie werken en leren kun jij ervaring opdoen in het werkveld, maar ondertussen ook nog aan jouw persoonlijke ontwikkeling werken. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

Wij werken voor

Aan het woord

Infratechniek Energietechniek Telecom Installatietechniek
Copyright 2023 Etmaal Almelo